BEDRIJFSFEESTEN EN EVENEMENTEN2018-07-07T14:06:14+00:00

BEDRIJFSFEESTEN EN EVENEMENTEN

SAXOFONIST INHUREN VOOR EEN BEDRIJFSFEEST OF EVENEMENT?

Ieder bedrijf heeft wel eens een reden om een feest, borrel of evenement te organiseren voor haar personeel, klanten en relaties. Organiseer je zelf een feest op je werk of evenement waar veel mensen op af komen? Saxojoe helpt je graag om er een topfeest van te maken, lees hieronder verder wat de mogelijkheden zijn.

Saxofonist voor elk event

De saxofoon is zeer geschikt voor exclusieve events zoals beurzen, modeshows, fairs en autoshows. Van achtergrond loungemuziek tot soulful house weet Saxojoe op subtiele wijze het publiek te vermaken met de saxofoon. Eventueel in combinatie met een zangeres en Dj.

Met de ervaring, creativiteit en een uitstekend netwerk weet Saxojoe precies hoe je een goed feest, een geweldig evenement of een relaxte borrel organiseert. Met verschillende professionele partners kan Saxojoe de volledige organisatie uit handen nemen en helpt hij graag bij de bemiddeling van andere dj’s en artiesten.

Saxojoe stond het afgelopen jaar voor diverse exclusieve merken te spelen zoals Masters of LXRY, Gassan Diamonds, Moët & Chandon, Bugatti,  Lamborghini, McLaren, Bentley en Jaguar.

Saxojoe boeken voor uw eigen feest

Uiteraard kan Saxojoe ook individueel geboekt worden als u zelf het bedrijfsfeest organiseert of dit laat doen door een event- of organisatiebureau.

Bedrijfsfeesten en evenementen

AANBEVOLEN

ONE MAN SHOW

One Man Show Dj&Sax

DJ, ZANG & SAX

DJ, PERCUSSIE & SAX

Dj, Saxofonist en Percussionist

DJ, ZANG, PERCUSSIE & SAX

Dj, Zang, Percussionist en Saxofoon

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE

+31(0)6-26754684

Contact informatie Saxofonist Saxojoe Nederland