ENTERTAINMENT NIEUWS VAN SAXOFONIST SAXOJOE EN ZIJN OPTREDENS.

De koude maanden liggen alweer achter ons en de maand april is fantastisch. De zon schijnt en de feesten, festivals en evenementen beginnen volop weer plaats te vinden. Ook de afgelopen maanden heb ik niet stilgezeten als saxofonist.

De nieuwe website is live gegaan en wordt druk geoptimaliseerd. Nieuwe partners en samenwerkingen zijn ontstaan en hierover wil ik graag vertellen. Maar eerst blikken we even terug op de afgelopen drie maanden en de leuke optredens die ik weer heb mogen verzorgen.

Koningsnacht 2019 Amsterdam 

Een hoogtepunt in het voorjaar is natuurlijk Koningsdag. Onze nationale feestdag waarbij iedereen zich in het orange hult. Voor mij dit jaar geen optreden op Koningsdag maar wel een gaaf optreden op Koningsnacht. Hier stond ik met een live DJ-band onder leiding van Dennis van der Geest met Alvin Lewis op gitaar, percussie door Dillon Lewis, Patrick Mijnals op de toetsen en zangeres Mavis Aquah. 

Het weer zat ontzettend mee en ook de Royal Nel Session werd een groot succes. Lekker gespeeld en een goede vibe vanuit iedereen die meedeed. Ook het publiek was super enthousiast en hopelijk zijn wij er volgend jaar weer bij!

Entertainment nieuws Saxofonist Saxojoe Kingsday 2019

Dutchweek 2019

Traditiegetrouw staat in maart Dutchweek op het programma. Dit jaar was ik geboekt voor de editie van Saalbach. Samen met Dj Ro, Dj Jay Santi en Zangeres/MC Choral waren wij wederom het Golden team van Dutchweek Saalbach.

Wat een feest is het altijd om bij de Panorama Alm te mogen spelen en wat een geluk hadden wij met het weer. Vanaf dinsdag liet de zon zich zien en tot en met zaterdag was er geen wolkje aan de lucht. Alleen maar zon, zon en nog eens zon…heerlijk!

Met de nieuwe skilift vertrokken wij omhoog. Elke middag bepakt met snowboard en saxofoon onderweg naar de mooiste plek van Saalbach. Dit jaar heeft Dutchweek haar huisstijl volledig veranderd en dit was mooi te zien aan de vele vlaggen en het nieuwe podium. Wat een uitstraling en klasse!

De muziek die wij op de berg maken begint met lounge, soulful house en af en toe een bekende tune. Geholpen door fantastisch weer ontstaat er een sfeer die te vergelijken is met de stranden van Ibiza. Mensen zitten heerlijk te lunchen en te genieten. Tegen het einde van de middag verwachten deze mensen natuurlijk ook een feestje. De muziek gaat dan ook steeds een tandje harder en de beats worden steviger.  

Rond 16:00h staat iedereen te dansen en hebben wij de grootste lol in het entertainen van het publiek. Wat gaaf om dit elk jaar te mogen doen. Uiteindelijk stonden MC Choral en ik te spelen op het balkon van de Panorama Alm met een wild enthousiast publiek. Aan het einde van de middag is ons feestje afgelopen en gaat de zon langzaam onder. De energie die dat geeft is voldoende om weer een jaartje te wachten op de volgende editie van Dutchweek. 

Meer informatie www.dutchweek.nl

Meer informatie over de artiesten van Dutchweek Saxojoe and friends

Entertainment nieuws van saxofonist Saxojoe en zijn optredens.

Stedelijk Museum Amsterdam One Man Show

De plekken waar ik saxofoon speel zijn elke week weer anders. Het ene moment sta je op een groot podium om vervolgens weer op de binnenplaats van een kasteel te spelen. Er zijn een hoop mooie locaties en een daarvan is het Stedelijk Museum in Amsterdam. Op 7 februari stond ik voor een opdrachtgever in de centrale hal van dit museum. Het was een feestelijk diner voor relaties en klanten van dit bedrijf. Daarbij mocht ik de muziek verzorgen met mijn concept de Saxojoe One Man Show.

Voor zo’n evenement is het belangrijk dat het volume niet te hard is en de muziek je zowaar als een deken omarmt. Geen stevige beats maar een mix van jazzy, latin en soulful tunes maakt het een fijne sfeer. Daarbij speel ik natuurlijk ook saxofoon. Deze combinaties is ideaal om zelf te doen.

Wilt u meer informatie over de DJ en Sax Show op uw bedrijfsevenement?
Klik hier voor alle informatie over deze show

Entertainment nieuws van saxofonist Saxojoe en zijn optredens.
Scroll to Top