BRUILOFTEN EN TROUWFEESTEN2018-07-07T14:05:08+00:00

BRUILOFT SAXOFONIST

SAXOFONIST SAXOJOE INHUREN VOOR JULLIE BRUILOFT OF TROUWFEEST?

Bij een bruiloftsfeest past de saxofoon perfect. En denk niet alleen aan de feestavond zelf, als je het trouwfeest viert, ook bij de huwelijksceremonie of receptie kan de saxofoon een mooie rol vervullen.

TIJDENS DE CEREMONIE

Saxojoe speelt in op de sfeer van de dag en kan bijvoorbeeld een prachtige improvisatie verzorgen tijdens de huwelijksceremonie op zijn alt- of tenorsaxofoon.

SAXOFONIST INHUREN TIJDENS DE RECEPTIE

Voor bij de receptie of borrel staat Saxojoe klaar met zijn One Man Show. Een kleine Dj booth met speaker erin die mobiel overal kan worden neergezet. Saxojoe heeft bij de One Man Show twee petten op: hij is dj en saxofonist in één met een combinatie van jazzy loungemuziek. Zeer geschikt voor een klein evenement of een buitenlocatie. Jouw trouwreceptie krijgt zo wel een heel bijzonder, gezellig en intiem sfeertje.

EEN FANTASTISCHE FEESTAVOND!

En dan is er natuurlijk ’s avonds ook nog het grote bruiloftsfeest, waarbij Saxojoe individueel kan worden geboekt als side act – Saxojoe Live in the Mix. In dat geval zorg jij als bruidspaar zelf al voor een dj en maakt Saxojoe vooraf kennis met jullie en de dj om de muzikale wensen door te nemen. Daarbij is het niet nodig om te repeteren: Saxojoe kent de kunst van het improviseren!

Natuurlijk kan Saxojoe ook zelf het complete programma voor een waanzinnig bruiloftsfeest samenstellen. Denk daarbij aan een dj, live artiesten als een zangeres, maar ook aan licht en geluid. Deze diensten zijn op hun beurt eveneens professioneel en van hoge kwaliteit.

Bruiloft of huwelijk
Bruiloft of huwelijk met saxofonist Saxojoe

AANBEVOLEN ACTS MET SAXOJOE

Dj DIDIER, ZANGERES BERENICE EN SAXOFONIST SAXOJOE

Dit trio stond de afgelopen jaren op menig groot feest in binnen- en buitenland.

Zangeres Berenice weet als frontvrouw van “Kraak en Smaak” samen met Saxojoe het publiek goed te entertainen. Dj Didier heeft 25 jaar ervaring en blijft hij altijd relax de beste muziek draaien van nu en toen.

Laat dit trio hun werk doen en jullie hebben een grandioos trouwfeest.

DJ RO EN SAXOJOE

De combinatie van Dj Ro en Saxojoe heeft zich al op tientallen bruiloften bewezen. Dj Ro is een echte allrounder die zich goed inleeft in de avond en het publiek waar hij voor staat te draaien.

Zelf zegt hij: De sfeer van een avond en mensen aan het dansen krijgen is mijn doel met lekkere muziek die passend is voor het moment”…

Het afgelopen jaar stonden Saxojoe en Dj Ro te spelen en te draaien op diverse trouwfeesten. Andere hoogtepunten waren optredens bij de Toppers en de film Gooische Vrouwen 2.

AANBEVOLEN DJ’S MET SAXOJOE

DJ JAY SANTI

Dj en Sax combinaties met Dj JAY Santi

DJ ROSE

Dj en Sax combinaties met Dj Rose

DJ ENO-C

Dj en Sax combinaties met Dj Rose

DJ SEBASTIAN

Dj en Sax combinaties met Dj Sebastian Davidson

DJ SETS, LICHT, GELUID EN DECOR

DJ SET DELUXE

DJ SET WHITE

DJ SET WOOD

DJ SET CLASSIC

DJ SET PIONEER

DANSVLOER

VERLICHTING

DECORATIE

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE

+31(0)6-26754684

Contact informatie Saxofonist Saxojoe Nederland