CLUBS EN FESTIVALS2018-07-07T14:07:40+00:00

CLUBS EN FESTIVALS

SAXOFONIST INHUREN VOOR EEN CLUB OF FESTIVAL?

Saxofonist Saxojoe is een van de early adaptors in de club-en festival scene: meespelen met een dj doet hij al sinds het begin van zijn carrière in 2002. Het populaire fenomeen waarbij live-artiesten meespelen met dj’s begon in Nederland zo rond het jaar 2000.

IN DE CLUBS

Het nachtleven veranderde er door: in clubs, in beroemde uitgaansgelegenheden en bij festivals en evenementen doken saxofonisten, trompettisten en zangeressen op naast de dj. Een geweldige verrijking voor elk feest.

In die beginjaren was club Las Palmas in Rotterdam het eerste grote podium voor Saxojoe. Nu, meer dan 15 jaar later, heeft Saxojoe al in veel bekende clubs gespeeld verspreid over zowel binnen- als buitenland. Onlangs stond Saxojoe nog in de hoogste club ter wereld, de Ozone bar verdieping 118 van het Ritz Carlton in Hong Kong.

Clubs, organisatoren van evenementen en dj’s kunnen saxofonist Saxojoe rechtstreeks boeken voor een feest. De verschillende soorten dance sluiten perfect aan op het geluid van de saxofoon. Denk hierbij aan Jazz, Chill Out, Deep House, Disco, Funk, Groove, Ibiza House, EDM, Latin house, Lounge, Techno en Trance. Maar Saxojoe is allround en speelt ook gemakkelijk mee met de hits van Bakermat, Klingande, David Guetta, Avicii en Mark Knight.

CLUBS WAAR SAXOJOE HEEFT GESPEELD

Bekende clubs waar Saxojoe eerder al speelde: Las Palmas, Paradiso, Sugar Factory, Melkweg, Club Reflex, Club Air, Jimmy Woo, Club NL, Heineken Music Hall, Arena, Gelredome, Club Ruis, Maassilo, Off Corso, Ocean Diva, Beachclub Bloomingdale, Beachclub Vroeger, The Harbour Club en vele meer…

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE

+31(0)6-26754684

Contact informatie Saxofonist Saxojoe Nederland