De zomer van Saxojoe

De zomer van 2018 gaat de boeken in als één de mooiste zomers van de afgelopen jaren. Heerlijke zomeravonden zorgden ervoor dat veel mensen zin hadden in een feestje. Zelfs in augustus, wanneer veel mensen traditioneel op vakantie zijn, zag je dat er toch veel georganiseerd werd en natuurlijk was ik van de partij!
Als saxofonist ben ik veel onderweg geweest in de zomer zowel in Nederland als in België.  Vooral de Dj en Sax Show was erg populair en ik heb hiermee een aantal mooie evenementen van een muzikale invulling mogen verzorgen. De Dj en Sax Show was zelfs zo populair dat ik heb besloten om een nieuwe dj booth te laten bouwen. Bekijk de nieuwe Dj en Sax Show Booth!


 Personeelsfeest

Het was de warmste dag van het jaar en ik was in Wijk aan Zee bij beachclub Timboektoe. De avond was nog jong en de werknemers van Mobiquity waren aan het bbq-en. Dj Ro zet zijn eerste plaatje op en al snel waren de eerste roffels van percussionist Dillon ook te horen. 

Een mellow sfeertjes hing over het strand. Maar Dj Ro bouwt op en de muziek krijgt steeds meer body. Zangers Berenice van Leer gaat zich bemoeien met de muziek. Haar ervaring en toonaangevende verschijning maakt dat zij precies weet het publiek te vermaken. 

Jubel van Klingande knalt erin en kan ik aan de bak. Het bekende nummer spreekt meteen aan en past geheel in de setting. Het publiek gaat los en er wordt tot laat gefeest op het strand.

Vedetten en Kroketten

Ook dit jaar mochten Dj Ro en Saxojoe een bijdrage leveren aan een prachtig evenement op het water. Vedetten en Kroketten is een feest georganiseerd door DON-jong. Stichting DON zet zich in voor Diabetisch type 1 en de jongerenafdeling organiseert elk jaar een feest op een schip (Abel Tasman). De start was Amsterdam CS en vanuit daar voeren we het Noordzeekanaal op. 

Met ongeveer 120 gasten aan boord was de sfeer uitstekend. Helaas zat het weer niet zo mee en moest er af en toe geschuild worden voor een buitje. Maar dat mocht de pret niet drukken en het werd een groot feest. En waar het natuurlijk allemaal om draaide: er werd een aanzienlijk geldbedrag opgehaald voor de strijd tegen diabetes!

Voor een goed feestje

Boek nu Saxofonist Saxojoe!

Wilt u meer informatie over deze topact? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Check beschikbaarheid!

Bruiloft Ameland

Ook Ameland was deze zomer weer het toneel van een aantal optredens van Saxojoe. Samen met Dj Sebastian Davidson knalde het dak van de Sunset eraf. Het strand, de ondergaande zon,  heerlijke muziek en het prachtige weer zorgden voor fantastische plaatjes.

Beachclub De Sunset is niet voor niets uitgeroepen tot mooiste trouwlocaties van Nederland. Bekijk ook mijn pagina over trouwen op Ameland!

Voor meer informatie over de Sunset Klik hier…

Bedrijfsfeest Flynth Accountants & Adviseurs

In september was er in Papendal een groot bedrijfsevenement van Flynth accountants. Zo’n duizend medewerkers kwamen sporten in Papendal met natuurlijk het bijbehorende entertainment. De opdracht voor ons was het draaien van rustige muziek tijdens het walking dinner. Dj Mr Bowi en ik met mijn sax weten als geen ander hoe je mensen goed vermaakt met jazzy lounge tunes. Aan het einde van onze set moesten wij gaan opbouwen. Het publiek warm maken voor de band. Dus Mr Bowi zette zijn beste plaatjes op en mijn aanwezigheid op de dansvloer maakte meteen dat verschillende groepen mensen begonnen met dansen. Missie geslaagd. Toen de band opkwam stond de dansvloer al allemaal vol!

Opening Hotel Radisson Blu Antwerpen

Een uniek optreden in oktober met twee collega saxofonisten in Antwerpen. Middenin de binnenstad van Antwerpen bevindt zich het Hotel Radisson Blu. Het hotel is volledig gerenoveerd en werd opnieuw feestelijk geopend.

De gasten die vanuit het station, de metro en per voet het hotel binnenliepen werden door ons verwelkomd met de Blues. Carlo Banning op tenorsaxofoon, Ben Rodenburg op altsaxofoon en ik op de baritonsax zorgden voor funky blues muziek. Een bijzonder optreden in Antwerpen.

Saxojoe speelde o.a. voor...