VOOR EEN KLEIN FEESTJE!

Boek nu de nieuwe Dj en Sax Show!

Wilt u meer informatie over deze act! Vraag vrijblijvend een offerte aan...

Check beschikbaarheid!

Feesten, Evenementen, Borrels en Tuinfeesten

Alles maakt dat het geheel er weer top uitziet en veel gebruikt gaat worden op feesten, evenementen, borrels en tuinfeesten. 

Met de komt van de nieuwe booth kan ik qua muziek weer een stapje verder gaan. De Dj mixer kan ik op Spotify aansluiten en zo heb ik alle muziek van de wereld tijdens mijn set ter beschikking. Nummers kunnen worden aangevraagd en ik kan ook beter mijn eigen muziekkeuze sturen.

Kortom, de nieuwe Dj en Sax Show is af. Het ziet er fantastisch uit en kan vanaf nu worden geboekt voor evenementen, feesten, recepties, borrels, tuinfeesten en congressen. Daarbij blijf ik natuurlijk heerlijk saxofoon spelen. Het is juist deze combinatie in één die dit zo uniek maakt.

Saxojoe speelde o.a. voor: