DJ EN SAXOFONIST2018-07-07T14:00:59+00:00

DJ EN SAXOFONIST

DE SAXOFOON IS EEN PRACHTIG INSTRUMENT!

Met heldere, coole, maar ook zwoele klanken is het een geweldige combinatie om met een dj mee te spelen binnen uiteenlopende muziekstijlen als lounge, jazz, soul of funk, maar ook dance, (Ibiza) house, latin of bekende hits.

DJ EN SAXOFONIST

De dj en saxofonist versterken elkaar en zetten samen een ijzersterke set neer. Zo zet Saxojoe bijvoorbeeld tijdens de opbouw van de set een te gekke solo in, waardoor de muziek nog beter benadrukt wordt.

Geen grote show, maar juist behoefte aan relaxte achtergrondmuziek? Saxojoe speelt ook mee met lounge- en jazzmuziek om een relaxte sfeer te creëren tijdens een borrel of receptie.

SAXOJOE INHUREN ALS SIDE ACT

Saxofonist Saxojoe kan individueel worden geboekt als side act “Saxojoe Live in the Mix”. Een dj verzorgt de muziek en Saxojoe speelt mee in diverse sets. Dance, house, jazz, lounge, hits, bij bijna elk muziekstijl en in elke setting past een saxofoon. Daarbij is het niet strikt noodzakelijk om te repeteren, aangezien zijn optreden geheel gebaseerd is op de kunst van het improviseren.

SAXOJOE LIVE IN THE MIX

Afhankelijk van het feest of evenement kan Saxojoe worden geboekt voor 1 uur of langer. Gemiddeld speelt Saxojoe zo’n 3 uur op een feestavond mee met de dj. Hierbij hangt het helemaal van de muziek van de dj af hoe vaak en wanneer Saxojoe zijn solo’s inzet. Natuurlijk staat het feest hier altijd centraal en weet Saxojoe door zijn jarenlange ervaring dit prima te timen en elk feestje naar grote hoogte te brengen.

SAXOJOE & FRIENDS

Weet je niet zo goed wat voor jouw feest het ultieme duo van saxofonist en dj is? Saxojoe zet zijn netwerk en kennis graag in om voor jou een waanzinnig feest te organiseren. Met vijftien jaar aan ervaring heeft Saxojoe een groot netwerk van collega musici, dj’s en toeleveranciers voor licht, geluid en special effects.

Of misschien wil je naast saxofonist en dj nog wel meer? Of het nu gaat om een zangeres of percussionist, Saxojoe werkt met professionele collega’s die ook gaan voor het beste resultaat.

Dj en Saxofonist Saxojoe

AANBEVOLEN DJ’S

DJ DIDIER

Dj en Sax combinaties met Dj Didier Moller

DJ RO

Dj en Sax combinaties met Dj Ro

DJ JAY SANTI

Dj en Sax combinaties met Dj JAY Santi

DJ CHARLES

Dj en Sax combinaties met Dj Charles Bleekveld

DJ ENO-C

Dj en Sax combinaties met Dj Rose

DJ SEBASTIAN

Dj en Sax combinaties met Dj Sebastian Davidson

DJ ROSE

Dj en Sax combinaties met Dj Rose

DJ JIM

Dj en Sax combinaties met Dj Jim

DJ MR BOWI

Dj en Sax combinaties met Dj Mr Bowi

DJ ALEXANDER

Dj en Sax combinaties met Dj Alexander Visser

DJ ONNO-O

Dj en Sax combinaties met Dj Onno-O

DJ ALVAREZ

Dj en Sax combinaties met Dj Alvarez

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE

+31(0)6-26754684

Contact informatie Saxofonist Saxojoe Nederland