Dj Ro en Saxofonist Saxojoe bij Pre- en afterparties Toppers In Concert 2015! The Crazy Summer Edition.

Op 23, 29 & 30 mei is het weer zover. In de Amsterdam ArenA barst de zomer in volle hevigheid los tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van Toppers in Concert! Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger.

Het thema voor Toppers in Concert 2015 is de ‘Crazy Summer Edition’. ‘The Summer is Magic’ en dat zullen we weten! Ook al weer zomerkriebels? Warme witte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de zon en zwoele zomeravonden, bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! Het belooft een avond te worden in een zomers decor.

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan Gerard Joling, Jeroen Van Der Boom, Rene Froger en diverse speciale gasten, waaronder de Amerikaanse 70’s discogroep Village People, Clouseau, Willeke Alberti, Dré en Roxeanne Hazes, Barry Hay en Edsilia Rombley zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar.

In de pre en afterparty zullen Dj Ro en Saxofonist Saxojoe het feestje nog even doorzetten in de VIP ruimtes van de Amsterdam Arena.

Toppers 2015

By |2015-05-21T15:59:21+00:00mei 21st, 2015|Nieuws Saxofonist Saxojoe Nederland, Uncategorized|0 Comments