Dutchweek 2018 Saxojoe


In maart en april begint het voorjaar en zit het wintersportseizoen erop. Wie nog zin heeft om te gaan skiën of te snowboarden kan mee gaan met Dutchweek. Een week sneeuwplezier met snow party’s, après-ski en de vetste clubfeesten in diverse winterdorpen in de Alpen. Tijdens de evenementen van Dutchweek zijn deze skidorpen oranje gekleurd en wordt er veel waarde gehecht aan de echte Nederlandse vibe.

Voor een wintersport feest!

Boek nu de Dutchweek Saxofonist

Wilt u meer informatie over deze topact! Vraag vrijblijvend een offerte aan...

Check beschikbaarheid!

En veder...

De sneeuwcondities waren top. Op de donderdag viel er nog 30 cm sneeuw en dat maakte dat er vrijdag gespeeld kon worden in de poedersneeuw. Wat een sneeuwpret heb je dan. Het leuke aan Dutchweek is dat er ook veel randactiviteiten worden georganiseerd dan alleen feestjes. Zo was er de mogelijkheid om mee te doen aan de slalom. Omdat ik mij vermaakte in de poedersneeuw heb ik hier helaas niet aan deelgenomen.

In de middag speelde ik samen met verschillende dj’s afwisselend bij Monte Triplex en Capanna Kind. Voor het clubfeest stond ik in de avond/nacht in de Miravallino. De club van Sauze d’Oulx waar iedereen te vinden was tot in de late uurtjes.

Dj’s en artiesten: Le Kobois, Thom Bold, Silque, Jim Heineman, Daniël Thomasso, MC Robbie Rise en saxofonis Saxojoe.

Dutchweek 2019 Italië editie zal volgend jaar plaatsvinden van 13 t/m 17 maart 2019. Meer informatie over het skigebied en de Dutchweek Italië, klik hier!

Saxojoe speelde o.a. voor...