Saxojoe Live Sax Show is een soloact met een Dj!

Boek nu deze soloact!

Boek nu Saxojoe Live Sax Show!

Wilt u meer informatie over deze soloact! Vraag vrijblijvend een offerte aan...

Check beschikbaarheid!

Extra informatie

Apparatuur:

Naast mijn saxofoon is het belangrijk dat de apparatuur professioneel is. Er zijn veel geluidsbedrijven die goede kwaliteit geluuidsappartuur kunnen neerzetten of uw feest of evenement. Zelf heb ik een eigen draadloze microfoon en in-ears. Alles sluit ik rechtsreeks aan op de mengtafel van de Dj of het geluidsbedrijf.

Hierbij is vooraf overleg altijd belangrijk en wil ik graag van te voren contact hebben met of de Dj of het geluidsbedrijf dat alles verzorgd.

Hospitality rider:

✓ Kleedkamer of plek waar ik even rustig kan zitten en mijn saxofoon kan wegzetten
✓ Eten en drinken is altijd fijn
✓ Parkeerplaats is zeer gewenst

Technische rider:

✓ Pioneer DJM 800/900 mixer
✓ Monitor
✓ Podium
✓ 1 vrij stroompunt + ruimte om mijn microfoon/apparatuur aan te sluiten

Saxojoe speelde o.a. voor: