Lounge Saxofonist

Een fijne sfeer op een evenement of feest is erg belangrijk. Muziek speelt hier een grote rol in en kan op verschillende manieren worden ingevuld. Saxojoe heeft voor (bedrijfs)evenementen en feesten het concept van de Lounge Saxofonist. Dit is een all in one act en de ideale combinatie van een live entertainment in een dj-set. 

De muziekstijlen die goed passen op de achtergrond vallen binnen de genres, jazz, latin, soul, funk, pop en rustige soulful house. Meestal aangeduid met lounge- of chill out muziek.

Dit zijn ook muziekstijlen waarbij de saxofoon een gave rol kan spelen met solo’s en improvisaties. Natuurlijk niet continu en zie dit als de kers op de taart.

De saxofoon geeft een heerlijke zoele klank die een evenement kan verreiken op de achtergrond.

Saxofonist Saxojoe Dj en Sax Show_Lounge Saxofonist

Loungemuziek tijdens een Evenement, tuinfeest of borrel

Deze act is speciaal voor evenementen en feestelijke gelegenheden waarbij muziek op de achtergrond een rol speelt zoals een receptie, borrel of tuinfeest.

Saxojoe neemt zelf een dj-booth en een geluidsset mee en kan zowel akoestisch als versterk saxofoon spelen. Een bijkomend voordeel is dat door het kleinschalige karakter, deze act overal kan worden geplaatst. Ook op minder toegankelijke plekken zoals een tuin, boot, winkel of terras.

Laat je verrassen door de speelmogelijkheden van de Lounge saxofonist!

Saxofonist Saxojoe Dj en Sax Show

Mogelijkheden en prijzen