Lounge Saxofonist

Een fijne sfeer op een evenement of feest is erg belangrijk en muziek speelt hier een grote rol bij. Maar niet altijd is harde muziek gewenst. 

De Lounge Saxofonist is een act die speciaal gericht is op evenementen en feestelijke gelegenheden waarbij muziek op de achtergrond moet zijn maar wel met een vleugje ambiance van de saxofoon. Denk hierbij aan een receptie, bedrijfsevenement, borrel of tuinfeest. 

In sommige gevallen zijn er ook locaties die beperkingen stellen aan geluid en dan is dit een prima oplossing. Plus de Lounge saxofonist kan overal worden geplaatst en is volledig zelfvoorzienend. 

.Voor meer informatie en het boeken van Lounge Saxofonist Saxojoe neemt u contact op met Artistbookings. Zij helpen u graag met advies op maat, beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. 

Ibiza Lounge music met saxofonist Saxojoe
Saxofonist Saxojoe Dj en Sax Show_Lounge Saxofonist

One Man Show Lounge Saxofonist

Saxofonist Saxojoe Dj Booth

Deze act is flexibel en veelzijdig. Maar ook eenvoudig omdat Saxojoe zelf de muziek verzorgt en meespeelt met de saxofoon. 

Een bijkomend voordeel is dat, door het kleinschalige karakter, deze act overal kan worden geplaatst. Ook op minder toegankelijke plekken zoals een tuin, boot, winkel of terras.

De muziek die wordt gedraaid wordt voornamelijk lounge muziek genoemd. Maar het is  eigenlijk een mix van jazz, latin, funk, soulful house en af en toe een herkenbaar hitje in een relaxed jasje. 

Video