ONE MAN SHOW DJ EN SAX2018-07-07T14:03:50+00:00

ONE MAN SHOW DJ & SAX

DE ONE MAN SHOW IS EEN KLEINE ACT VAN DJ EN SAX IN ÉÉN!

Soms organiseer je een evenement dat nèt even anders is dan gemiddeld. Een feest in de open lucht, een opening van een nieuw bedrijfspand, een rondgang door de grachten, niets is te gek. Bij al dit soort evenementen is het leuk om goede muzikale ondersteuning te kunnen bieden.

Saxofonist en dj in één? Dat is het concept van The One Man Show. Een volledig mobiel apparaat waarmee je in kleine of ruimtes ‘on-the-move’ toch een heel goed feest kan hebben! De muziek kan via een Ipad of Ipad en je kiest je eigen invulling. Tot wel 6 uur lang.

Saxofonist Saxojoe (One Man Show) loopt samen met deze speciale “Movable Dj-booth” rondlopen en laat zijn saxofoon horen! 
Zo heb je ook op tuinfeesten, op de boot of op speciale gelegenheden waar een normale dj-booth niet past geweldige muziek en hoogwaardig entertainment.

Het fijne van de Dj-booth is dat deze erg weinig ruimte in beslag neemt. De bescheiden opstelling van Dj Booth en Saxojoe er naast kan dus praktisch overal neergezet worden. Ook het installeren en opruimen kost zeer weinig tijd. En dat zonder dat het te koste gaat van de kwaliteit van het geluid. Dus zoek je een snelle, kleine, maar muzikale oplossing voor jouw feest? Dan is de The One Man Show een supergoed alternatief.

The One Man Show Dj&Sax

VIDEO

FOTO’S

The One Man Show Dj&Sax
The One Man Show Dj&Sax
The One Man Show Dj&Sax
The One Man Show Dj&Sax

FOTO’S

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE

+31(0)6-26754684

Contact informatie Saxofonist Saxojoe Nederland