one man show met saxofoon

One Man Show Saxofoon is het concept van Saxofonist en DJ in één act! Een volledig mobiel dj-booth waarmee ik in kleine of ruimtes ‘on-the-move’ toch een heel goed feest kan neerzetten! Ik draai mijn muziek met Spotify dus kan elke gewenste muziekgenre draaien. Gedurende de show speel ik regelmatig met de muziek mee op de saxofoon. Desgewenst kan ik rondlopen met de saxofoon op het evenement of feest.

Mobiele DJ-booth met de one man show

Het fijne van deze dj-booth is dat deze erg weinig ruimte in beslag neemt. De bescheiden opstelling van deze Show kan dus praktisch overal worden neergezet. Ook het opzetten en opruimen van de hele show vergt weinig tijd. En dat zonder verlies van kwaliteit van het geluid.

Door de kleine opzet van deze show zijn tuinfeesten, bedrijfsopeningen, modeshows, borrels, recepties en feestjes op boten zeer geschikt.

Zoekt u een snelle, kleine, maar muzikale oplossing voor feest? Dan is de One Man Show een prima keuze!

One Man Show met saxofoon
One Man Show met saxofoon
One Man Show met saxofoon
One Man Show met saxofoon
One Man Show met saxofoon
Banner Saxofonist Saxojoe_Haarlem Jazz
Banner Saxofonist Saxojoe met saxofoon

Jazz en Lounge

De muziek die meestal draai past binnen de genres, jazz, latin, soul, funk, pop en rustige soulful house. Meestal aangeduid met lounge- of chill muziek. Dit zijn ook de muziekstijlen die goed passen met de saxofoon en eventueel met andere live instrumenten.

Voor mij is de muziekkeuze zeer belangrijk en het gaat bij mij om sfeer en wat past binnen het evenement. Gedurende mijn show bouw ik vaak op qua volume, snelheid en de populariteit van de nummers. Hierdoor krijg je een heerlijke mix die samen met de saxofoonsolo’s uw event van de juiste sfeer voorziet. 

Liever een feestje bouwen? Dan is misschien de DJ & Sax Show een beter alternatief.

jazz lounge met saxofonist Saxojoe

Scroll to Top