Over Saxojoe

Over saxofonist Saxojoe

Saxojoe is de artiestennaam van saxofonist Jeroen Kraaij. Zijn carrière begon op jonge leeftijd op de plaatselijke muziekschool, waar hij voor het eerst saxofoon speelde tijdens een proefles en sindsdien verkocht was.

Bio

Tijdens zijn middelbare schoolperiode speelde Jeroen in verschillende (big)bands en orkesten en ontwikkelde hij een steeds grotere passie voor muziek. 

Op negentienjarige leeftijd begon Jeroen aan zijn studie aan het conservatorium ArtEZ. Vijf jaar later studeerde hij af als professioneel saxofonist.

De naam Saxojoe werd bedacht door Dj Cuzco. Zij zouden samen op een festival spelen en er moest een naam worden bedacht. Voordat Jeroen iets kon verzinnen, stond de naam “Saxojoe” al op alle promotiematerialen.

Inmiddels is Saxojoe een bekende naam en heeft Jeroen een rijke muzikale carrière opgebouwd waarbij hij veel saxofoon heeft gespeeld, zowel in Nederland als daarbuiten. 

Hij heeft samengewerkt met bekende Dj’s zoals Don Diablo, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E, Roog, Brian S, Dennis van der Geest en La Fuente.

Over saxofonist Saxojoe
Saxofonist Saxojoe onderscheidende kracht
“Ik kan alle genres muziek spelen en probeer altijd een balans te zoeken tussen wel of niet spelen en daarmee een veelzijdige feest neer te zetten”.

“De afgelopen 15 jaar heb ik met enorm veel plezier op talloze feestjes mogen optreden en muziek mogen verzorgen voor een divers publiek.”

“Waarschijnlijk is mijn grootste kracht mijn enthousiasme. Ik zet me altijd volledig in om het publiek te vermaken en te laten genieten van de muziek en de show.”

Haarlem Jazz & More

Play Video about Banner saxofonist Saxojoe spelen op Haarlem Jazz

Saxojoe speelde o.a. voor:

Saxofonist Saxojoe_Logo_InDutch
Saxofonist Saxojoe_Logo_Bugatti
Saxofonist Saxojoe_Logo_Harbourclub
Saxofonist Saxojoe_Logo_Sail Amsterdam
Saxofonist Saxojoe_Logo_Dutchweek_02
Saxofonist Saxojoe Logo Social Deal
Saxofonist Saxojoe_Logo_Clifford-Chance
Saxofonist Saxojoe_Logo_Bentley