Over Saxofonist Saxojoe

Saxojoe is de artiestennaam van Saxofonist Jeroen Kraaij. Zijn carrière als saxofonist begint op jonge leeftijd op de plaatselijke muziekschool in Apeldoorn. Hier wordt de saxofoon voor het eerste bespeeld tijdens een proefles en daarna is Jeroen verkocht.

Tijdens zijn middelbare schoolperiode speelt Jeroen in verschillende (big)bands en orkesten en ontwikkelt hij steeds meer passie voor muziek. Op negentienjarige leeftijd begint Jeroen aan zijn studie op het conservatorium ArtEZ en vijf jaar later studeert hij af als professioneel saxofonist.

De naam Saxojoe is bedacht door Dj Cuzco. Samen zouden ze op een festival spelen en daarvoor moest er een naam komen. Voor dat jeroen iets kon bedenken stond de naam “Saxojoe” al op alle promotiematerialen.

Inmiddels is Saxojoe een bekende naam en heeft Jeroen een rijke muzikale carrière opgebouwd waarbij hij in Nederland en daarbuiten veel saxofoon heeft gespeeld.

Zo stond hij met bekende Dj’s te spelen zoals Don Diablo, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E, Roog, Brian S, Dennis van der Geest en La Fuente.

Over Saxojoe
Over Saxojoe tijdens Dutchweek

Onderscheidende kracht

Lounge saxofonist Saxojoe speelt op een evenement

“Ik kan alle genres muziek spelen en probeer altijd een balans te zoeken tussen wel of niet spelen en daarmee een veelzijdige feest neer te zetten”.

“De afgelopen jaren heb ik zo veel verschillende feesten mogen doen en heb ik daarmee veel ervaring, kennis en plezier opgedaan”.

“Mijn enthousiasme is waarschijnlijk mijn beste kracht. Ik zal er altijd alles aan doen om het publiek te vermaken en te laten genieten van de show”.

Saxojoe speelde o.a. voor:

Saxofonist Saxojoe_Logo_InDutch
Saxofonist Saxojoe_Logo_Bugatti
Saxofonist Saxojoe_Logo_Harbourclub
Saxofonist Saxojoe_Logo_Sail Amsterdam
Saxofonist Saxojoe_Logo_Dutchweek_02
Saxofonist Saxojoe_Logo_KBC bank
Saxofonist Saxojoe_Logo_Delta Lloyd
Saxofonist Saxojoe_Logo_Clifford-Chance
Saxofonist Saxojoe_Logo_Bentley
Saxofonist Saxojoe Logo Social Deal