OVER SAXOFONIST SAXOJOE2018-07-07T14:28:48+00:00

OVER SAXOFONIST SAXOJOE

“PROFESSIONEEL, ERVAREN EN ENTHOUSIAST”, DAT IS SAXOFONIST SAXOJOE

 Met zijn saxofoon is hij een topact op uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement en is garantie op een topfeest verzekerd!

SAXOFONIST JEROEN KRAAIJ

Saxofonist Jeroen Kraaij zit achter de naam Saxojoe en gebruikt deze sinds 2003 voor zijn optredens met Dj’s. In die tijd stond het concept Sax en Dj nog in de kinderschoenen en was het Dj Cuzco die de naam Saxojoe verzon voor een eerste optreden.

 De saxofooncarrière van Jeroen begon al op jonge leeftijd en leerde hij de sax bespelen op de plaatselijke muziekschool. Tijdens zijn middelbare schoolperiode speelde Jeroen in verschillende bands en orkesten en ontwikkelde hij zich steeds meer richting de jazzmuziek. Op negentienjarige leeftijd begon Jeroen zijn studie aan het conservatorium en kreeg hij les van de befaamde saxofonisten  als Allard Buwalda, Rolf Delfos, Tom Beek en Sjoerd Dijkhuizen. Dit was de start van zijn carrière als professioneel muzikant. Tijdens zijn conservatoriumstudie kwam Jeroen in ook aanraking met house- en dancemuziek en begon hij met dj’s mee te spelen.

Inmiddels is Saxojoe een bekende naam in de nationale en internationale dance- en clubscene, waar hij speelt met grote dj’s als Roog, Don Diablo, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E, Brian S, Dennis van der Geest en heel veel anderen.

OP HET PODIUM

Op het podium of lopend door de zaal, als saxofonist weet Saxojoe het publiek altijd te vermaken met funky riffs en te gekke solo’s. De samenwerking tussen de dj en het saxofoonspel van Saxojoe versterken elkaar. De opbouw en het moment van spelen zijn essentieel voor succes van een avond, een samenspel dat Saxojoe tot in de puntjes beheerst.

Zelf zegt hij…

Saxojoe

“In de afgelopen jaren heb ik alleen maar op feesten gestaan waar het publiek het leuk vond dat ik meespeelde. Soms zijn mensen een beetje onwennig als ik langsloop in de menigte, spelend op mijn sax. Maar de reacties zijn altijd goed! Het publiek vermaken met goede muziek en iedereen een leuke avond bezorgen is voor mij een echte drijfveer”.

HOOGTEPUNTEN

IBIZA

Dj en Saxofonist

In dit voorjaar werd saxofonist Saxojoe geboekt om een aantal optredens te verzorgen op het prachtige eiland Ibiza. Op een prachtige Ibiza Wedding kon Saxojoe zijn muzikale kunsten laten horen tijdens het grote feest.

HONG KONG

Ibiza Saxophonist

In 2014 samen met Dj Didier en Zangeres Berenice van Leer te spelen op het hoogste gebouw van Hong Kong. Dit was in het kader van het ZOAT hockeyfeest dat jaarlijks in een grote Aziatische stad wordt gehouden voor Nederlandse Expats.

BRUILOFT

Ibiza Saxophonist

Vorig jaar trouwde Nicolette van Dam met Bas Smit in het zonnige Spanje. Saxojoe was een van de artiesten die tijdens deze prachtige bruiloft zijn bijdragen heeft kunnen leveren. Met veel liefde, muzikale inzet van verschillende top artiesten was het een fantastisch weekend!

GALAFEEST

Ibiza Saxophonist

In het najaar van 2016 bestond stichting DON 10 jaar. In de strijd tegen diabetes werd op lustrum gale 1.1 miljoen euro opgehaald. Mede door de bijdragen van Saxojoe en Dj Ro werd een groot succes.

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE

+31(0)6-26754684

Contact informatie Saxofonist Saxojoe Nederland