Over saxojoe

Ruim 15 jaar geleden studeerde ik af aan het conservatorium van Zwolle. Hier had ik mij 5 jaar lang met muziek bezig gehouden maar wist nog niet wat ik er mee wilde bereiken. In die tijd had ik wel verschillende vrienden die Dj waren en zij organiseerden feesten en clubavonden en stonden op de leukste plekken in Nederland te draaien. Al snel stond ik met mijn saxofoon op het podium als side-act met de Dj’s mee te spelen onder de naam Saxojoe.

Saxojoe is mijn artiestennaam en deze naam is ooit bedacht door Dj Cuzco waar ik 15 jaar geleden veel mee samenwerkte. Inmiddels is het een bekende naam en heb ik een rijke muzikale carrière opgebouwd waarbij ik in Nederland en daarbuiten veel saxofoon heb gespeeld.

Zo stond ik met bekende Dj’s te spelen als Don Diablo, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E, Roog, Brian S, Dennis van der Geest, La Fuente en velen meer…

Over saxofonist Saxojoe
Banner Saxofonist Saxojoe

Onderscheidende kracht van Saxojoe

✓ Professioneel
Mijn basis voor mijn succes is altijd mijn professionaliteit geweest!

✓ Veelzijdig

Ik kan alle genres muziek spelen en probeer altijd een balans te zoeken tussen wel of niet spelen en daarmee een veelzijdige feest neer te zetten.

✓ Ervaren
De afgelopen jaren heb ik zo veel verschillende feesten mogen doen en heb ik daarmee veel ervaring, kennis en plezier opgedaan.

✓ Enthousiast
Mijn enthousiasme is waarschijnlijk mijn beste kracht. Ik zal er altijd alles aan doen om het publiek te vermaken en te laten genieten van de show.

✓ Energiek

In mijn privéleven loop ik graag marathons en ben Ik van nature een energiek persoon. Op het podium is dat niet anders.

Scroll to Top