Over Saxojoe

Ruim 15 jaar geleden studeerde ik af aan het conservatorium van Zwolle. Hier had ik mij 5 jaar lang met muziek bezig geweest maar wist niet hoe ik mijzelf moest verkopen. Maar in die tijd had ik wel verschillende dj vrienden die feesten organiseerden, optredens regelden voor zichzelf en zij stonden op de leuke plekken in Nederland te draaien. Al snel had ik mij aangesloten en stond ik met sax op het podium als side-act met de dj-vrienden onder de naam Saxojoe.

Saxojoe is mijn artiestennaam en deze naam is ooit bedacht door DJ Cuzco waar ik 15 jaar geleden dus veel mee samenwerkte. Inmiddels is het een bekende naam en heb ik een rijke muzikale carrière opgebouwd waarbij ik in Nederland en daarbuiten veel saxofoon heb gespeeld. Zo stond ik met bekende DJ’s te spelen als Don Diablo, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E, Roog, Brian S, Dennis van der Geest en La Fuente.

Dj met Sax:

Toen ik vijftien jaar geleden begon met het meespelen met DJ’s was het uniek en een gouden combinatie. Nu zijn er veel collega’s die hetzelfde doen maar iedereen doet het op zijn of haar manier. Hieronder leg ik graag uit wat mijn onderscheidende kracht om mij als saxofonist te boeken met een Dj.

✓ Professioneel:
Mijn basis voor mijn succes is altijd mijn professionaliteit geweest!

✓ Veelzijdig:
Ik kan alle genres muziek spelen en probeer altijd een balans te zoeken tussen wel of niet spelen en daarmee een veelzijdige feest neer te zetten.

✓ Ervaren:
De afgelopen jaren heb ik zo veel verschillende feesten mogen doen en heb daarmee veel ervaring, kennis en plezier opgedaan.

✓ Enthousiast:
Mijn enthousiasme is waarschijnlijk wel mijn beste kracht. Ik zal er altijd alles aan doen om het publiek te vermaken en te laten genieten van mijn show.

✓ Energiek:
In mijn privé leven loop ik graag marathons. Ik ben van nature een energiek persoon. En op het podium is dat niet anders.

Voor het beste feest!

Boek nu Saxofonist Saxojoe...

Wilt u meer informatie over deze topact! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Check beschikbaarheid!

Saxojoe speelde o.a. voor: