REFERENTIES2017-05-26T14:29:58+00:00

REFERENTIES

Saxofonist Saxojoe speelde de afgelopen jaren met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers.

★★★★★
5 5 1
Jeroen, is een proffessional. Hij maakt er altijd een mooi feestje van. Ieder wat wils. Enorm musicaal, proactief, gedreven en ontzttend gezellig. Zo is afgelopen vrijdag dan ook een super geslaagd verlovingsfeestje geworden, oa ondanks Jeroen en zijn gave voor muziek! Bedankt en zeker weten tot een volgende keer.

★★★★★
5 5 1
Saxojoe is een entertainer in hart en nieren. Naast een geweldige muzikant is hij ook flexibel en professioneel. Kortom: een waardevolle aanvulling voor uw event.

★★★★★
5 5 1
Al 5 jaar werk ik samen met deze topper! En wat is het iedere keer weer feest met je pakkende sets en je aanstekelijke energie. Wij hebben al veel mooie evenementen samen mogen verzorgen en ik kijk er altijd weer naar uit om met je op het podium te staan!

★★★★★
5 5 1
Hoeveel energie kan iemand hebben? Saxojoe is onze vaste act tijdens onze Dutchweek evenementen in de sneeuw en met zijn positieve energie weet hij onze wintersporters steeds weer de dansvloer op te krijgen. Ook voor het wintersportseizoen 2017/2018 gaan wij weer werken met Saxojoe.

★★★★★
5 5 1
Saxojoe heeft onlangs opgetreden op een evenement van een klant, het moest heel last minute geregeld worden en hij was hierin erg flexibel! De gasten hebben genoten van een kort optreden!

★★★★★
5 5 1
Wij (Exclusive Deejays) werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Saxojoe! Hij geeft onze DJ acts met zijn skills een absolute meerwaarde.

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE

+31(0)6-26754684

Contact informatie Saxofonist Saxojoe Nederland