Sail Amsterdam 2015 met DJ Ro en saxofonist Saxojoe

Elke vijf jaar wordt het grootste nautische evenement ter wereld georganiseerd in Amsterdam. Sail is een uniek en spectaculair zeilevenement waar Dj Ro en Saxofonist Saxojoe de hele week bij betrokken waren.

Aan de oevers van het “IJ” stonden Dj Ro en saxofonist Saxojoe te draaien en te spelen. Bij het Italiaanse restaurant “Il Pecorino” stonden zij op een toplocatie. De voorbij varende Tallships, schepen boten, sloepen en alle varende voertuigen konden de klanken van beide heren goed horen.Met loungemuziek, soulful house en bekende hits moest Dj Ro elke dag 6 uur achter elkaar mixen.  

Kijk voor meer informatie over DJ Ro

Inspiratie genoeg door het uitmuntende mooie weer, fijne mensen op de voorbijvarende schepen en het heerlijke eten van Il Pecorino. Daarbij speelde Saxojoe steeds blokjes mee met de muziek.  Uiteraard draaide Ro de  hit van Bakermat “Vandaag” waar Saxojoe de sax melodie over heen speelde.

Sail Amsterdam werd op zondag afgesloten bij Stichting DON. Deze stichting houdt zich bezig met onderzoek naar diabetes en Dj Ro en Saxojoe zijn ambassadeurs en supporters van het eerste uur.

Zij spelen zeer regelmatig op evenementen van Stichting DON.Kijk voor meer informatie over Stichting DON op www.stichtingdon.nl

Saxofonist Saxojoe_Logo_Stichting DON

Logo Sail Amsterdam 2015

Saxojoe speelde o.a. voor