Voor een vriendenfeest!

BOEK NU EEN DJ MET SAXOJOE & FRIENDS

Wilt u meer informatie over deze vriendenact? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk de beschikbaarheid!

DJ - ZANGERES - PERCUSSIONIST -SAXOFONIST EN DANSER!

Live artiesten mee laten spelen met een Dj is tegenwoordig heel normaal. Toch blijft het naar mijn mening een succesvolle toevoeging voor elk feest of bedrijfsevenement. Wat vroeger de coverbands waren zijn nu de Dj-formaties. Voor mij is kwaliteit erg belangrijk. Ik heb daarom een selecte groep van artiesten en DJ’s die ik zeer kan aanbevelen. Eigenlijk weet ik het altijd zeker…met deze vrienden komt het altijd goed op het podium.

De combinatie is variabel en kan worden aangevuld.

Bekijk de volgende combinaties:
✓ DJ met Saxofonist
✓ DJ met Zangeres
✓ DJ met Percussionist
✓ DJ met Dansers
✓ DJ-formatie DJ, Zangeres, Percussionist, Saxofoon en dansers (complete show)

Saxofonist Saxojoe speelde o.a. voor: