Voor een vriendenfeest!

BOEK NU EEN DJ MET SAXOJOE & FRIENDS

Wilt u meer informatie over deze vriendenact! Vraag vrijblijvend een offerte aan...

Bekijk de beschikbaarheid!

DJ - ZANGERES - PERCUSSIONIST -SAXOFONIST EN DANSER!

Live artiesten mee laten spelen met een dj is tegenwoordig heel normaal. Maar het geeft naar mijn mening nog steeds een meerwaarden voor elk feest of bedrijfsevenement. Wat vroeger de bands waren zijn nu de dj-formaties.

Voor mij is kwaliteit erg belangrijk en dat ziet u terug in mijn voorkeur voor een klein groep van artiesten en dj’s die ik zeer kan aanbevelen. Eigenlijk weet ik het altijd zeker dat het met deze collega’s en vrienden altijd goed komt op het podium.

De combinatie is variabel en kan worden aangevuld en bekijk de onderstaande combinaties:

✓ DJ met Saxofonist
✓ DJ met Zangeres
✓ DJ met Percussionist
✓ DJ met Dansers
✓ DJ-formatie DJ, Zangeres, Percussionist, Saxofoon en dansers (complete show)

Saxofonist Saxojoe speelde o.a. voor: