STRANDFEEST 2017-11-06T13:25:53+00:00

STRANDFEEST

HUUR IBIZASAXOFONIST SAXOJOE IN VOOR EEN FANTASTISCH STRANDFEEST

Saxofonist inhuren voor een strandfeest? Een mooi strandfeest geeft het ultieme zomergevoel, die Ibiza vibe. De zon, zee, zomerse cocktails en een dansende menigte met zand tussen de voeten. Natuurlijk is muziek hierbij een essentieel onderdeel.

IBIZA SAXOFONIST

Saxojoe komt met een geheel eigen concept voor strandfeesten. Onder de noemer “Ibiza Saxofonist kan Saxojoe geboekt worden in combinatie met dj’s, live artiesten, dansers en danseressen, theateracts, cocktailshakers, special effects, decors en catering. Uiteraard geheel in de stijl van het eiland Ibiza. De Ibiza-style dj’s draaien heerlijke zomerse housemuziek – denk aan Hed Kandi en Café Del Mar – met invloeden van Latin, Soul, Funk en Chill Out.

De saxofoon past hier uiteraard perfect bij en maakt het zonnige plaatje compleet: de zwoele tonen van de tenorsaxofoon bij een loungemuziekje en de fellere tonen van de altsaxofoon bij Soulful House.

DJ SEBASTIAN DAVIDSON

Sebastian Davidson is een Dj die zijn vak door en door kent. Al ruim 15 jaar actief in binnen- en buitenland zorgt hij altijd voor topkwaliteit muziek. Hij mixt graag soulful house met disco vibes waardoor zijn set een energie krijgt waar iedereen graag op wil dansen. Maar steviger kan ook met vette beats en grooves van deep house en ander stijlen muziek.

Op Ibiza draait Sebastian regelmatig bij de verschillende clubs als Cafe Del Mar en de Blue Marlin. Maar dan met loungemuziek en jazzy tunes en de ideale mix van het zonnige Ibiza! Gecombineerd met saxofoon, zang en percussie een perfecte keus voor een feest in Ibiza stijl.

ZANGERES MC CHORAL

Met haar unieke stem en perfecte timing draagt MC Choral elke dj set naar een hoger niveau. Haar krachtige vocals en opzwepende shout-outs laat elk publiek swingen. Ze anticipeert op elke situatie en weet altijd een passende performance te geven waarbij ze in elke setting de juiste sfeer creëert. Deze dame weet goed wat ze wilt en hoe ze dit moet bereiken.

Met residenties als Hed Kandi, Escape Amsterdam, enz. heeft ze inmiddels een mooi cv opgebouwd. Ze staat op de voorkeurenlijst van diverse top dj’s en blijft streven naar het beste.

EXTRA

Als extra aanvulling kan worden gerealiseerd:

  • Dansers
  • Ibiza Robot Man
  • Cocktail Shakers
  • Geur Jockey
  • Theater acts
  • Special effects
  • Beeld en VJ’s
  • Licht & geluid
  • Decor en aankleding
  • Spaanse Catering
Ibiza Saxofonist Saxojoe
Ibiza Dj Sebastian Davidson
Ibiza Dj Sebastian Davidson

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE

+31(0)6-26754684

Contact informatie Saxofonist Saxojoe Nederland