BRUILOFT SAXOFONIST

Bruiloft saxofonist Saxojoe heeft veel ervaring met trouwerijen en bruiloften Gedurende de dag zijn er diverse momenten waarop saxofoon zeer geschikt is om in te zetten. Vanaf de huwelijksceremonie tot het grote feest! Bekijk ook de mogelijkheden voor buitenlandse huwelijken. Bruiloft saxofonist Saxojoe heeft meerdere mooie bruiloften mogen verzorgen in Italië, Spanje en Frankrijk.

Huwelijksceremonie met saxofoon

Het is prachtig om tijdens de ceremonie één tot drie nummers te spelen op de saxofoon.

Dit kan bijvoorbeeld tijdens binnenkomst van de bruid of bij het zetten van de handtekeningen. Of als jullie als kersvers bruidspaar de kerk of het stadhuis verlaten ben ik van de partij met het vrolijke nummer “Happy” van Pharrell.

Ook is het mogelijk mijn saxofoon spel te combineren met een pianist of gitarist. Binnen mijn netwerk heb ik diverse pianisten en gitaristen waarmee ik samenwerk en de muziek kan verzorgen tijdens de ceremonie.

Hieronder vinden jullie selectie van een aantal geschikte nummers voor tijdens de ceremonie of huwelijksvoltrekking.

Be Good (Lion’s Song) – Gregory Porter
Real Good Hands – Gregory Porter
Perfect – Ed Sheeran
✓ Wedding Song Dollar Brand
Sugar – Maroon 5
Happy – Pharell
Thinking Out Loud – Ed Sheeran
A Thousand Years – Christina Perri
Treasure – Bruno Mars
Wedding Song – Kenny G
✓ Love Yourself – Justin Bierber

Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Banner Saxofonist Saxojoe_15
Banner Saxofonist Saxojoe met saxofoon

Receptie – Borrel – Feest – Buitenlandse Bruiloften

Receptie of borrel

De One Man Show is uitermate geschikt voor jullie bruiloft tijdens de borrel, BBQ, boottocht of receptie. De muziek is aanwezig maar zo afgestemd dat alles zich afspeelt op de achtergrond.

Van jazzy tunes, loungemuziek en latin tot wellicht al wat bekende nummers. Daarbij speel ik regelmatig mee met de saxofoon en komt iedereen in de fijne stemming.

Saxofonist Saxojoe en de One Man Show

De Feestavond!

Als saxofonist heb ik veel ervaring met feestavonden en weet dus dat ik op verschillende manieren mijn act kan verzorgen.

Soms in het diepste geheim moet ik mij opstellen omdat mijn act een verrassing is voor het bruidspaar. Dan kom ik ineens uit een hoek het podium of  de dansvloer op en speel een verrassend nummer voor het bruidspaar.

Voor de feestavond is de Dj & Sax Show erg geschikt. Deze show is speciaal gemaakt voor feesten to 200 a 250 personen. Top Dj’s, goed geluid, mooie lichtshow en natuurlijk de klanten van mij als saxofonist. De Dj & Sax Show kan worden uitgebreid met zangeres, trompettist of percussionist.

Bruiloft Saxofonist Saxojoe tijdens feestavond bruiloft

Buitenlandse bruiloften

Het is fantastisch om in het buitenland te trouwen. Meestal wordt een heel weekend hier voor uitgetrokken om gasten in te laten vliegen, te wennen aan de omgeving en er dan een prachtige bruiloft van te maken. Een buitenlandse bruiloft kan zeer waardevol worden en dan wil je alles perfect hebben.

Natuurlijk kunt u in Spanje een Spaans gitaartrio boeken, maar voor een bijzonder feest wilt u zeker weten dat de DJ zijn spullen op orde heeft, de apparatuur het doet en er geen onverwachtse communicatie problemen ontstaan bij de artiesten, techniek, locatie en andere leveranciers.

Vaak worden voor bruiloften wedding planners ingeschakeld en die weten vaak in grote lijnen waar op gelet moet worden. Voor het stukje muziek is echter gespecialiseerde kennis nodig qua behoeftes van DJ, band en artiesten en apparatuur.

Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist
Bruiloft Saxofonist

Scroll to Top