Bruiloft saxofonist

Jullie bruiloft is een dag vol liefde en emoties, en daar hoort natuurlijk prachtige muziek bij. Saxojoe is dé saxofonist die jullie bruiloft kan transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Op deze bijzondere dag zijn er diverse momenten waarop de klanken van de saxofoon perfect tot hun recht komen.

De bruiloft

De saxofoon is een prachtig instrument dat perfect past bij de romantische sfeer van een bruiloftsceremonie. 

Bovendien kan tijdens de receptie of diner soulvolle loungemuziek door Saxojoe zorgen voor een heerlijke ambiance. 

En natuurlijk kan Saxojoe de avond afsluiten met een geweldige performance, waardoor de gasten op de dansvloer willen blijven.

Als u meer informatie wilt over het boeken van Saxojoe als uw bruilofts-saxofonist, neem dan contact op met Artistbookings. Zij zijn klaar om te helpen met persoonlijk advies, beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. 

Laat Saxojoe uw speciale dag nog gedenkwaardiger maken met zijn fantastische saxofoonmuziek!

Bruiloft Saxofonist Saxojoe

Mogelijkheden bij de HuwelijksCeremonie

Bruiloft Saxofonist Saxojoe met gitarist

Tijdens de huwelijksvoltrekking kan Saxojoe een aantal liedjes laten horen die aansluiten bij jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan die ene ballad van die vakantie van toen, of dat prachtige liedje met een speciale herinnering voor jullie beiden.

Saxojoe vormt samen met gitarist Marijn van der Linden een duo dat perfect geschikt is voor dit soort gelegenheden. Ze spelen volledig akoestisch en zijn zowel binnen als buiten mobiel inzetbaar.

Muziek

✓ Be Good (Lion’s Song) – Gregory Porter
✓ Real Good Hands – Gregory Porter
✓ Perfect – Ed Sheeran
✓ Wedding Song – Dollar Brand
✓ Sugar – Maroon 5
✓ Happy – Pharell
✓ Thinking Out Loud – Ed Sheeran
✓ A Thousand Years – Christina Perri
✓ Treasure – Bruno Mars
✓ CAN’T STOP THE FEELING! – Justin Timberlake
✓ Love Yourself – Justin Bierber

Saxojoe die dat perfect aanvoelde en er een heerlijke middag van maakte met zijn relaxte lounch muziek ondersteund met sax. Heel gaaf!

MUZIEK OP HET STRAND

Mogelijkheden voor de receptie en feestavond

Bruiloft Saxofonist Saxojoe op feest

De ceremonie is voorbij en jullie zijn nu officieel getrouwd! Het is tijd om samen met familie, vrienden en kennissen te proosten of de bruidstaart aan te snijden. Saxojoe heeft de perfecte muziek voor deze gelegenheid met zijn concept “Lounge Saxofonist”. Hij speelt heerlijke muziek op de achtergrond, waardoor jullie kunnen genieten van een ontspannen en gezellige sfeer.

De avond is aangebroken en na het diner is iedereen eigenlijk maar toe aan één ding…een feestje!

Saxofonist Saxojoe kan individueel worden geboekt in combinatie met een DJ. Het liefst werkt hij samen met één van zijn vaste Dj’s – Mr. Bowi. Dankzij hun jarenlange samenwerking weet dit duo precies hoe zij een topfeest kunnen neerzetten.