Bruiloft Saxofonist

Bruiloft Saxofonist Saxojoe

Jullie bruiloft is een dag vol liefde en emoties, en daar hoort natuurlijk prachtige muziek bij. Saxojoe is dé saxofonist die jullie bruiloft kan transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Op deze bijzondere dag zijn er diverse momenten waarop de klanken van de saxofoon perfect tot hun recht komen.

Alle mogelijkheden van ceremonie tot feest

Saxofoon op het strand van Ameland

Video afspelen over Saxofonist Saxojoe video saxofoon op het strand Ameland

Het feest was net begonnen, en onze DJ draaide lekker. Plotseling stond de saxofonist boven op het bordes. Het was supergaaf om te zien hoe hij daar stond te spelen. Het was een geweldig feest, en we begrijpen nog steeds niet hoe onze DJ en Saxojoe zo goed op elkaar ingespeeld waren, terwijl ze elkaar van tevoren helemaal niet kenden.

Saxojoe live in the Mix (solo) vanaf € 500,00

  • inclusief reiskosten in Nederland en 9% btw
  • Set van 2.5 uur tijdens de feestavond
Saxofonist Saxojoe speelt tijdens bruiloft op bordes

Via de website van Saxojoe ontvingen we een offerte voor onze bruiloft. Deze offerte bedroeg € 850,00 voor Dj/Sax Lounge met apparatuur en 3 uur muziek. 

Onze bruiloft vond plaats in onze eigen tuin, en Saxojoe kon zijn eigen dj-booth eenvoudig op het terras plaatsen, waardoor de muziek snel van start ging. De muziek was een mooie mix van jazz, latin en zelfs enkele allround hits aan het einde. 

Het was erg leuk om de saxofoon telkens door de muziek te horen. Wij en onze gasten hebben volop genoten van de klanken van Saxojoe tijdens de borrel en walking diner.”

Kosten Sax en Beats vanaf € 825,00

  • inclusief reiskosten in Nederland en 9% btw
  • inclusief eigen geluid tot 100 personen
  • Set van 3 uur
Saxofonist Saxojoe Sax & Beats tijdens bruiloft

Via mijn werk kreeg ik een kaartje van de Dj & Sax Show. De heren (Mr. Bowi en Saxojoe) hadden een geweldige invulling gegeven aan ons bedrijfsfeest. Daarom heb ik hen gevraagd of ze ook de muziek op onze bruiloft wilde verzorgen. 

Muziek is voor ons beiden erg belangrijk. Samen met Pascal hebben we een lijst samengesteld met nummers die we allebei leuk vinden. Onze kinderen hadden een andere smaak, maar uiteindelijk hebben zij ook de hele avond gedanst.

Kosten complete show vanaf € 1995,00

  • inclusief reiskosten in Nederland en btw
  • Set van 4 uur tijdens de feestavond
  • inclusief eigen dj-booth, geluid voor 150 personen en lichtshow

Saxofonist Saxojoe dj en sax show en bruidspaar
Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een saxofoon bij een bruiloft, borrel, feest of ander evenement? Ontvang de digitale folder (PDF) van Saxojoe in je e-mail en vul hieronder je gegevens in.
Brochure Saxofonist Saxojoe