Dj met Saxofonist

Met heldere, coole, maar ook zwoele klanken is de saxofoon het perfecte instrument in combinatie een Dj. Het is niet voor niets dat deze act zeer succesvol is en veel geboekt wordt op feesten, bruiloften en festivals. Mijn ervaring, enthousiasme en veelzijdigheid zorgen dat ik met uiteenlopende muziekstijlen als lounge, jazz, soul of funk, dance, (Ibiza) house, latin of bekende hits mee kan spelen.

Voordelen van een DJ met Saxofonist

Het voordeel van dit concept is, ten opzichte van bijvoorbeeld een band, dat dit veel flexibeler kan worden ingezet op een feest of evenement. Een band heeft een repertoire en een Dj zijn muziekbibliotheek. Door de muziek te mixen ontstaat er een set die kan worden aangepast naar wens van de opdrachtgever of klant. Dus wilt u alleen muziek horen uit de jaren ’70 en ’80 dan kan een Dj daar gemakkelijk zijn set op aanpassen.

Maar ook tijdens de avond zelf kan een Dj zijn set aanpassen aan het dansende publiek. Een top Dj voelt en leest het publiek tijdens het feest en past de muziek continu aan. Welke genres en nummers vallen in de smaak bij de meerderheid van het publiek. Hierdoor wordt een feestavond opgebouwd en is er aan het einde de climax waarbij iedereen feestend op de dansvloer staat.

De combinatie met een saxofonist versterkt het bovenstaande verhaal, en zorgt dat er een entertainment aanwezig is op het podium samen met de Dj. Kijk voor alle opties met live artiesten op Saxojoe & Friends

DJ met Saxofonist blijft ongekend populair!!!

Voor een spetterend feest!

Boek nu Dj met Saxofonist Saxojoe!

Wilt u meer informatie over deze topact! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Check beschikbaarheid!

Succesverhalen en opties van DJ met een saxofonist

Bruiloften en trouwfeesten

Een bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. De saxofoon kan hier een mooie rol bij vervullen tijdens de huwelijksceremonie. Of heerlijke loungemuziek voor tijdens de receptie en af te sluiten met een knalfeest met saxofonist Saxojoe en DJ.

De combonatie van een saxofonist met een Dj is fantastisch voor de feestavond. Eventueel gecomnineerd met een zangeres of percussionist kan de avond niet meer stuk. Maar er zijn meer mogelijkheden om de saxofoon in te zetten op jullie bruiloft. Bekijk mijn pagina van de bruiloft saxofonist en neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Een bruiloft in het buitenlans is bijzonder. De afgelopen jaren heb ik diverse keren mogen spelen op mooie buitenlandse bruiloften. Voor meer informatie kijk op de pagina “Buitenlandse optredend”.

Bedrijfsevenementen en Personeelsfeesten

De combinatie van een DJ met saxofonist komt zeer tot zijn recht op bedrijfsevenementen en personeelsfeesten. Met 15 jaar ervaring heeft Saxojoe menig bedrijfsevent succesvol gemaakt met zijn saxofoonspel!

Clubs en Festivals

In het nachtleven is de saxofoon niet meer weg te denken. In cubs zie je vaak saxofonisten staan die het publiek opschepen tijdens de DJ set. En dit kan natuurlijk ook tijdens een heerlijk buitenfestival.

Buitenlandse optredens

Als saxofonist zijn de buitenlandse tripjes altijd bijzonder leuk om te doen. Het zijn de kersen op de taart en ik ben zeer ervaren. Mijn mooiste optreden in het buitenland was tijdens het hockeytoernooi ZOAT in Hong Kong. 

Saxofonist Saxojoe speelde o.a. voor: