Dj met Saxofonist

Met heldere, coole, maar ook zwoele klanken is de saxofoon het perfecte instrument in combinatie een Dj. Het is niet voor niets dat deze act zeer succesvol is en veel geboekt wordt op feesten, bruiloften en festivals. Mijn ervaring, enthousiasme en veelzijdigheid zorgen dat ik met uiteenlopende muziekstijlen als lounge, jazz, soul of funk, dance, (Ibiza) house, latin of bekende hits mee kan spelen.

Voordelen van een DJ met Saxofonist

Het voordeel van dit concept is, ten opzichte van bijvoorbeeld een band, dat dit veel flexibeler kan worden ingezet op een feest of evenement. Een band heeft een repertoire en een Dj zijn muziekbibliotheek. Door de muziek te mixen ontstaat er een set die kan worden aangepast naar wens van de opdrachtgever of klant. Dus wilt u alleen muziek horen uit de jaren ’70 en ’80 dan kan een Dj daar gemakkelijk zijn set op aanpassen.

Maar ook tijdens de avond zelf kan een Dj zijn set aanpassen aan het dansende publiek. Een top Dj voelt en leest het publiek tijdens het feest en past de muziek continu aan. Welke genres en nummers vallen in de smaak bij de meerderheid van het publiek. Hierdoor wordt een feestavond opgebouwd en is er aan het einde de climax waarbij iedereen feestend op de dansvloer staat. De combinatie met een saxofonist versterkt het bovenstaande verhaal, en zorgt dat er een extra live-element aanwezig is op het podium samen met de Dj.

DJ met Saxofonist blijft ongekend populair!!!

Voor een spetterend feest!

Boek nu Dj met Saxofonist Saxojoe!

Wilt u meer informatie over deze topact! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Check beschikbaarheid!

Saxofonist Saxojoe speelde o.a. voor: