dj en sax Show

De DJ en Sax Show is, zoals de naam al aangeeft, een prachtige combinatie van Saxojoe met zijn vaste DJ, Mr. Bowi (Pascal). Samen hebben wij al honderden feesten binnen en buiten Nederland mogen voorzien van muziek, en we draaien wekelijks op diverse bedrijfsfeesten, evenementen en bruiloften.

Dj en Saxofoon

De avonden met DJ en Saxofonist Saxojoe zijn altijd dynamisch en uniek. De muzikale reis die ze creëren, past zich aan aan de sfeer in de zaal en de wensen van het publiek. Of je nu op zoek bent naar opzwepende beats om de dansvloer te laten knallen, of juist subtiele melodieën om de avond een vleugje elegantie te geven, DJ Mr. Bowi en Saxojoe weten de perfecte ambiance te scheppen.

De DJ en Sax Show biedt ook de mogelijkheid om de act uit te breiden met andere getalenteerde artiesten. Zangeres Bernice van Leer kan met haar krachtige stem en podiumprésence de show verrijken, terwijl Mohan, de getalenteerde percussionist, een ritmische dimensie toevoegt die het feest naar ongekende hoogten tilt.

Kortom, als je op zoek bent naar een DJ en saxofonist duo dat een feest tot leven kan brengen, dan is DJ & Sax Show de perfecte keuze. Boek deze act voor een feestavond tijdens een bruiloft, bedrijfsfeest of andere evenement.

Dj en Sax Show met Saxojoe en Mr. Bowi
Saxofonist Saxojoe en allround Mr. Bowi
Dj Mr. Bowi, oftewel Pascal Bouberg Wilson, is een ervaren en veelzijdige DJ die altijd betrokken is bij het creëren van een onvergetelijk feest of evenement. Met zijn jarenlange ervaring als allround DJ weet hij als geen ander hoe hij het publiek kan vermaken en de juiste sfeer kan creëren.
Pascal bereidt zich zorgvuldig voor op elk feest of evenement, omdat hij begrijpt dat elk evenement anders is en dat de muziekkeuze essentieel is voor het succes ervan. Daarom bespreekt hij vooraf met jou als opdrachtgever de gewenste muziekstijlen en -voorkeuren om de perfecte set samen te stellen.
Pascal draait een prima set en kan naadloos overschakelen tussen verschillende muziekgenres, van de nieuwste Top 40-hits tot de beste Golden Oldies uit de jaren ’60 en ’70. Hij staat altijd open voor verzoeknummers en speciale wensen van het publiek.

Dj en Sax Show

Video afspelen over Banner saxofonist Saxojoe spelen op Haarlem Jazz mobiel

Extra zangeres of percussionist

Berenice van Leer is een getalenteerde zangeres wiens stem zowel kracht als emotie belichaamt. Met haar charismatische podiumprésence weet ze het publiek te betoveren en elke performance onvergetelijk te maken. Haar veelzijdigheid als artiest stelt haar in staat om verschillende muziekstijlen met verve te vertolken, en haar bijdrage aan muzikale projecten, zoals de DJ en Sax Show, voegt een extra dimensie toe aan elke live-optreden. 

Berenice is een artiest die het publiek weet te raken met haar stem en charisma, en ze draagt bij aan de magie van elke muzikale ervaring waarin ze betrokken is.

Saxofonist Saxojoe en Zangeres Berenice van Leer

Mohan is een begenadigde percussionist wiens ritmische vaardigheden een onmisbaar element vormen in de betoverende muzikale reis van de DJ en Sax Show. Zijn passie voor percussie en zijn meeslepende ritmes voegen een opwindende en energieke dimensie toe aan de muzikale ervaring van Mr. Bowi’s set. 

Binnen de Dj & Sax Show is Mohan de vaste percussionist en kun je hem gemakkelijk toevoegen aan elk feest of evenement.

Saxofonist Saxojoe en Percussionist Mohan

Eigen Licht en geluid

Voor feesten tot ongeveer 150 personen heeft de Dj en Sax Show een eigen set van licht en geluid. 

  • Dj Booth & apparatuur
  • Geluidsset tot +/- 150 personen
  • Bewegend licht 
  • Rookmachine (niet overal toegestaan)
  • Extra optie verlichte dansvloer
 
Uiteraard kan de Dj en Sax Show ook grotere feesten accomoderen. Licht en geluid wordt dan extern ingehuurd bij diverse professionele geluidsbedrijven door heel Nederland. 
Saxofonist Saxojoe Dj en Sax Show geluidsset