Over Saxojoe / Jeroen Kraaij

Saxojoe is de artiestennaam van Jeroen Kraaij, een saxofonist met een diepgewortelde passie voor muziek die zijn muzikale reis begon op de lokale muziekschool. Zijn liefde voor het instrument begon met een proefles, en vanaf dat moment wist hij dat dit zijn roeping was.

Bio Jeroen Kraaij

Gedurende zijn middelbare schooltijd was Jeroen actief in verschillende (big)bands en orkesten, waar zijn passie voor muziek alleen maar groeide. Op negentienjarige leeftijd begon hij zijn studie aan het conservatorium ArtEZ, en vijf jaar later verliet hij de academie als een professionele saxofonist.

De naam Saxojoe werd bedacht door Dj Cuzco, toen ze samen op een festival zouden optreden. Voordat Jeroen het wist, stond “Saxojoe” al op alle promotiematerialen. Sindsdien is Saxojoe een bekende naam geworden, met Jeroen die een rijke muzikale carrière heeft opgebouwd, zowel nationaal als internationaal.

Hij heeft samengewerkt met gerenommeerde DJ’s zoals Don Diablo, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E, Roog, Brian S, Dennis van der Geest en La Fuente

Over saxofonist Jeroen Kraaij artiestennaam Saxojoe
Saxofonist Saxojoe onderscheidende kracht
“Ik kan alle genres muziek spelen en probeer altijd een balans te zoeken tussen wel of niet spelen en daarmee een veelzijdige feest neer te zetten”.

“De afgelopen 15 jaar heb ik met enorm veel plezier op talloze feestjes mogen optreden en muziek mogen verzorgen voor een divers publiek.”

“Waarschijnlijk is mijn grootste kracht mijn enthousiasme. Ik zet me altijd volledig in om het publiek te vermaken en te laten genieten van de muziek en de show.”

Haarlem Jazz & More

Video afspelen over Banner saxofonist Saxojoe spelen op Haarlem Jazz

Boek Jeroen Kraaij

Met zijn jarenlange ervaring heeft Jeroen vele podia betreden. Hij is te boeken voor uiteenlopende evenementen zoals bruiloften, bedrijfsevenementen, recepties en tuinfeesten. Boek bijvoorbeeld zijn eigen show “Sax & Beats” of de waanzinnige showformatie “The Rhythm Collective“.

Kortom, Of je nu op zoek bent naar een saxofonist voor je bruiloft, een inspirerende sessiemuzikant voor je band, of de perfecte muzikale toevoeging voor je speciale evenement, Jeroen Kraaij staat klaar om jouw muzikale ervaring onvergetelijk te maken.

Saxojoe speelde o.a. voor:

Sax en Beats logo Indutch
Saxofonist Saxojoe_Logo_Bugatti
Saxofonist Saxojoe_Logo_Harbourclub
Saxofonist Saxojoe_Logo_Sail Amsterdam
Saxojoe speelde voor logo BenCom
Saxofonist Saxojoe Logo Social Deal
Saxofonist Saxojoe_Logo_Clifford-Chance
Saxofonist Saxojoe_Logo_Bentley