Live in the mix

Laat je feest of evenement swingen met de unieke combinatie van Saxojoe’s “Live in the Mix” concept en boek hem solo samen met een (eigen) DJ. Hij weet live saxofoonmuziek moeiteloos te integreren met de beats van de DJ, waardoor er een onvergetelijke sfeer ontstaat. 

Solo

Saxojoe heeft een soloproject genaamd Live In The Mix, waarbij hij live-optredens verzorgt voor feesten en evenementen als saxofonist. Hij werkt samen met een DJ die hij zelf kan meenemen of met een door de klant geboekte DJ. De show is gebaseerd op improvisatie, waarbij Saxojoe op zijn gehoor en gevoel werkt. Dankzij zijn kennis van muziek en de saxofoon kan hij gemakkelijk inspelen op de muziek van elke DJ.

Met meer dan 20 jaar ervaring en een uitgebreid repertoire van verschillende muziekstijlen, van jazz en soul tot pop en dance, is SaxoJoe dé keuze voor uw volgende feest of evenement.

Dus waar wacht je nog op? Boek de Saxojoe Live in the Mix en geniet van een avond vol unieke en onvergetelijke muziek!

Saxofonist Saxojoe live in the mix

Mogelijkheden

Saxofonist Saxojoe live in the mix Dutchweek

Hij kan in principe met alle muziekstijlen meespelen, behalve keiharde extreme muziekstijlen zoals hardstijl, hardcore, hard house en hardrock. Deze muziekstijlen zijn ook niet de meest gangbare op feesten. Maar door zijn ervaring kan hij met veel andere stijlen meespelen, zoals house, soul, funk, jazz, rock ’n roll, pop, dance en meer.

In een periode van ongeveer 3 uur speelt Saxojoe diverse sets, maar dit is van tevoren niet precies aan te geven. Soms moet een feest nog op gang komen en voelt hij precies aan wanneer het juiste moment is om te beginnen. Hij doseert zijn spel zorgvuldig en zoekt de interactie op met het dansende publiek. Als het naar zijn mening te veel wordt, neemt hij automatisch een beetje gas terug. Het doel is om een avond op te bouwen waarbij het dak eraf gaat aan het einde van de avond!

Muziek

We waren op zoek naar iets speciaals voor ons bedrijfsfeest en SaxoJoe heeft een geweldige show neergezet

Video Live in the mix

Video afspelen over Licht en geluid saxofonist Saxojoe

Technische rider / geluidsapparatuur

Hospitality rider:
✓ Kleedkamer die kan worden afgesloten

✓ Eten en drinken

✓ Parkeerplaats

Technische rider: 
✓ Pioneer Nexus DJM 800/900 mixer of externe mixer

✓ Geluidseffect reverb

✓ Monitor of aansluiting voor in-ears

✓ Podium

✓ 1 vrij stroompunt + ruimte om microfoon/apparatuur aan te sluiten