Sax 'n Beats

Met zijn act “Sax ’n Beats” is Saxojoe zowel DJ als saxofonist, en is vooral bedoeld om neer zetten op mooie evenementen waarbij muziek wel aanwezig moet zijn maar meestal niet te veel op de voorgrond. Je kunt hierbij denken aan borrels, recepties, diners, opening van een bedrijf, jubilea, of andere feestelijke gelegenheden. Een bijkomend voordeel is dat deze act compact is en gemakkelijk kan worden neergezet op events waarbij de ruimte beperkt is zoals een boot, terras of rooftop.

Het concept

Dit is de ideale combinatie van live muziek en een dj. Een dj draait muziek en dit kan heel divers zijn. Daarbij kan een dj ook makkelijk sturen naar een sfeer en waar het publiek behoefte aan heeft. Dit kan rustiger zijn of juist dat je merkt dat het steviger mag worden. Als Dj pas je hier op aan maar dat geeft nog geen live element.

Met live saxofoon creëer je wel een live element en dat geeft dynamiek in geluid en visueel. Daarbij is de sax zeer aanwezig met improvisatie van solo’s en funky riffs als het kan. Door deze combinatie heb je de ideale mix van een Dj en een saxofonist in een One Man Show samengevat.

Mijn muziekstijlen variëren tussen jazzy lounge en opzwepende Ibiza House, en ik combineer deze stijlen moeiteloos met mijn saxofoon.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om mijn act te boeken.

Sax 'n Beats
Lounge Saxofonist Saxojoe met mobile Dj booth

Deze act is flexibel en veelzijdig. Maar ook eenvoudig omdat Saxojoe zelf de muziek verzorgt en meespeelt met de saxofoon. 

Een bijkomend voordeel is dat, door het kleinschalige karakter, deze act overal kan worden geplaatst. Ook op minder toegankelijke plekken zoals een tuin, boot, winkel of terras.

De muziek die wordt gedraaid wordt voornamelijk lounge muziek genoemd. Maar het is  eigenlijk een mix van jazz, latin, funk, soulful house en af en toe een herkenbaar hitje in een relaxed jasje. 

Sax & Beats

Video afspelen over Video Thumbnail: Sax 'n Beats

Elk evenement is uniek, dus de invulling en wensen kunnen altijd worden besproken. Ik werk samen met evenementenbureaus en cateraars, maar je kunt me ook rechtstreeks boeken. 

Sax 'n Beats

Evenementen en feesten

Borrel – Zakelijk diner – Strandfeest – Jubileum – Conferenties – Tuinfeest / BBQ – Dinner party – Strandfeest – Verjaardag

Richtprijs voor Sax ’n Beats € 995,-

Inclusief:

  • 3 uur continu muziek
  • Dj booth 
  • Geluidsapparatuur tot 120 personen 
Saxojoe speelde voor logo BenCom
Sax en Beats logo Indutch
Sax en Beats logo Kearney
Sax en Beats logo Shoeby
Sax en Beats logo BMW
Saxofonist Saxojoe Logo Social Deal
Saxofonist Saxojoe_Logo_Clifford-Chance
Sax 'n Beats logo One Fine Wedding day