The Rythm Collective

Voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking heeft Saxojoe twee prachtige muzikale opties voor jullie. Solo Sax brengt de romantische klanken van de saxofoon, terwijl Sax & Gitaar een harmonieuze samensmelting van saxofoon en gitaar biedt. Beide acts creëren een betoverende sfeer die perfect past bij de meest bijzondere momenten van jullie dag. Laat de klanken van Solo Sax en Sax & Gitaar jullie liefdesverhaal begeleiden en jullie huwelijksceremonie nog onvergetelijker maken. 

 

De huwelijksCeremonie met Saxofoon

Tijdens jullie huwelijksvoltrekking heeft Saxojoe de mogelijkheid om een persoonlijke muzikale touch toe te voegen. Denk aan die ene ballad die jullie op die speciale vakantie samen raakte, of dat prachtige lied met een diepgaande betekenis voor jullie beiden.

Voordat de grote dag aanbreekt, bespreken we graag de optie om een uniek nummer te spelen tijdens jullie entree of bij het tekenen van de huwelijksakte. Hoewel de keuze in principe onbeperkt is, is het belangrijk om te onthouden dat een grootschalig orkestraal stuk op de saxofoon een andere ervaring biedt. Melodie speelt een cruciale rol, en samen kunnen we beoordelen welk nummer het beste past bij jullie wensen en de sfeer die jullie willen creëren. 

Bruiloft Saxofonist Saxojoe

✓ Be Good (Lion’s Song) – Gregory Porter
✓ Real Good Hands – Gregory Porter
✓ Perfect – Ed Sheeran
✓ Wedding Song – Dollar Brand
✓ Sugar – Maroon 5
✓ Happy – Pharell
✓ Thinking Out Loud – Ed Sheeran
✓ A Thousand Years – Christina Perri
✓ Treasure – Bruno Mars
✓ CAN’T STOP THE FEELING! – Justin Timberlake
✓ Love Yourself – Justin Bierber