Dj En Sax Show

Dj en Sax Show is dé nummer 1 in combinatie met saxofonist Saxojoe! Met heldere, zwoele en coole klanken, is de saxofoon het perfecte instrument in combinatie een Dj. Het is niet voor niets dat deze act zeer succesvol is en veel geboekt wordt op feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. 

Saxojoe en Dj Mr. Bowi vormen de kern van deze show en deze kan worden uitgebreid met een extra een zangeres of percussionist. 

Voor meer informatie en het boeken van de Dj en Sax Show neemt u contact op met Artistbookings. Zij helpen u graag met advies op maat, beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. 

Dj en Sax Show met Saxojoe en Dj Mr. Bowi
Dj en Sax Show_optreden Flynth
Saxofonist Saxojoe Dj Mr Bowi

DJ MR BOWI

Dj Mr. Bowi (Pascal Bouberg Wilson) is de vaste kracht achter dit concept. Hij is een allround Dj in hart en nieren en is altijd betrokken bij de kwaliteit van het  feest of evenement.

Ieder feest is weer anders en Pascal bereidt zijn sets altijd  goed voor. De juiste muziekkeuze is belangrijk om vooraf te besproken met u als opdrachtgever.

In de mix voelt Pascal het publiek prima aan. Een snelle overgang van de nieuwste Top 40 hit, naar juist die ene Golden Oldie uit de jaren 60 of 70. Het maakt Dj Mr. Bowi niet uit en hij staat altijd open voor verzoekjes en/of special wensen.

Extra artiesten

De DJ en Sax show kan worden uitgebreid met zangeres Berenice, Britt of Shanna. Deze drie dames zijn topvocalisten die uitstekend het publiek te vermaken met hun warme stemgeluid en charisma.

Mohan is percussionist en brengt veel energie het podium op. Hij weet nummer te verrijken met stevige accenten en al roffelend toe te verwerken naar dat geweldige hoogtepunt. 

Saxofonist Saxojoe en zangeres Shanna Slaap

Zangeres
Berenice

Saxofonist Saxojoe en Zangeres Berenice van Leer

percussionist
Mohan

Saxofonist Saxojoe_percussionist Mohan_dj en sax show

Zangeres
Shanna Slaap

Saxofonist Saxojoe en zangeres Shanna Slaap

Zangeres Britt
Teeling

"Van rustige achtergrond tot een knallend feest
boek de dj en sax show!"

Video tijdens privéfeest

Licht en geluid saxofonist Saxojoe

Dj sets, licht & geluid

De Dj en Sax Show wordt geboekt inclusief techniek en kent twee varianten.

De “Kleine Dj Set” is een mobiele Dj-booth die overal kan worden neergezet. Speciaal gemaakt voor de wat kleinere feesten tot 100 personen. De beste keus voor een BBQ, tuinfeest, borrel of bedrijfsevenement.

De “Grote Dj Set” heeft een mooie vaste dj-booth, lichtshow en goed geluid tot zo’n 350 personen. Deze show kan op veel locaties worden neergezet en biedt de garantie voor een grandioos feest!

kleine dj set

Saxofonist Saxojoe Dj Booth

grote DJ set

Saxofonist Saxojoe_large dj set

Extra licht

Saxofonist Saxojoe_extra licht