Offerte aanvragen

Dj en Sax Show

De Dj en Sax Show is dé perfecte combinatie van heldere, zwoele en coole klanken van saxofonist Saxojoe gecombineerd met de muzikale skills en draaikwaliteiten van DJ Mr. Bowi. Dit maakt deze show zeer succesvol en een populaire keuze voor feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen.
De Dj en Sax Show is een concept van Saxojoe en Dj Mr. Bowi, die de kern vormen van deze show. Het belangrijkste doel is om een feestelijke avond te verzorgen voor een breed publiek, waarbij de saxofoon een belangrijke rol speelt.

Maar de Dj en Sax Show kan ook worden uitgebreid met een zangeres of percussionist. Hiermee wordt het feest nog completer inclusief licht en geluid.

Ben je geintresseerd? Boek de Dj en Sax Show exclusief bij Artistbookings. Zij helpen je graag met meer informatie, beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte.
Offerte aanvragen
Dj en Sax Show met Saxojoe en Mr. Bowi

Dj Mr. Bowi

Saxofonist Saxojoe en allround Mr. Bowi

Allround Dj

Als DJ Mr. Bowi, ofwel Pascal Bouberg Wilson, is Pascal een ervaren en veelzijdige DJ die altijd betrokken is bij het creëren van een onvergetelijk feest of evenement.

Voorbereiding

Pascal bereidt zich zorgvuldig voor op elk feest of evenement, omdat hij begrijpt dat elk evenement anders is en dat de muziekkeuze essentieel is voor het succes ervan. Daarom bespreekt hij vooraf met jou als opdrachtgever de gewenste muziekstijlen en -voorkeuren om de perfecte set samen te stellen.

Muziekkeuze

Pascal draait een prima set en kan naadloos overschakelen tussen verschillende muziekgenres, van de nieuwste Top 40-hits tot de beste Golden Oldies uit de jaren ’60 en ’70. Hij staat altijd open voor verzoeknummers en speciale wensen van het publiek.

Muziek

"WE WAREN OP ZOEK NAAR IETS SPECIAALS VOOR ONS BEDRIJFSFEEST EN SAXOJOE HEEFT EEN GEWELDIGE SHOW NEERGEZET

Muziek en video's

Offerte aanvragen