Dj en Sax Show is een echt een volwaardige muziek show!

Voor een klein feestje!

Boek nu de Dj en Sax Show!

Wilt u meer informatie over deze soloact? Vraag vrijblijvend een offerte aan...

Check beschikbaarheid!

Jazz en Lounge

De muziek die meestal draai past binnen de genres, jazz, latin, soul, funk, pop en rustige soulful house. Meestal aangeduid met lounge- of chill muziek. Dit zijn ook de muziekstijlen die goed passen met de saxofoon en eventueel andere live instrumenten.

Voor mij is mijn muziekkeuze zeer belangrijk en gaat het bij mij om sfeer en wat past binnen het evenement. Gedurende mijn show bouw ik vaak wel qua volume, snelheid en de populairiteit van de nummers.

Hierdoor krijg een heerlijke mix die samen met de saxofoonsolo’s uw event van de juiste sfeer voorziet.

Evenement in Rotterdam

Saxofonist Saxojoe speelde o.a. voor...