Dj & Sax Show

De DJ & Sax Show is, zoals de naam al aangeeft, een prachtige combinatie van Saxojoe met zijn vaste Dj, Mr. Bowi (Pascal). Samen hebben zij al honderden feesten binnen en buiten Nederland van muziek mogen voorzien en zij zijn zeer op elkaar ingespeeld. Boek deze twee heren voor een bruiloft, bedrijfsevenement, of strandfeest.

Waarom Dj & Sax boeken?

Dj en Sax Show met Saxojoe en Mr. Bowi

DJ MR. BOWI​

DJ Mr. Bowi, oftewel Pascal Bouberg Wilson, is een ervaren en veelzijdige DJ die zorgt voor een onvergetelijk feest of evenement. Met jarenlange ervaring als allround DJ weet hij precies hoe hij het publiek moet vermaken en de juiste sfeer moet creëren. Pascal bereidt zich zorgvuldig voor op elk evenement door vooraf de gewenste muziekstijlen en -voorkeuren met de opdrachtgever te bespreken.

Hij draait een voortreffelijke set en schakelt moeiteloos tussen verschillende muziekgenres, van de nieuwste Top 40-hits tot de beste Golden Oldies uit de jaren ’60 en ’70. Altijd open voor verzoeknummers en speciale wensen, maakt hij elke avond uniek en persoonlijk. Met zijn toewijding en veelzijdigheid zorgt DJ Mr. Bowi ervoor dat elk feest een onvergetelijke ervaring wordt.

"Dj & Sax tijdens Haarlem jazz

Video afspelen over Banner saxofonist Saxojoe spelen op Haarlem Jazz mobiel

Extra zang of percussie

Berenice van Leer is een getalenteerde zangeres met een krachtige en emotionele stem die het publiek weet te betoveren. Haar charismatische podiumprésence en veelzijdigheid in verschillende muziekstijlen maken elke performance onvergetelijk. Haar bijdrage aan de DJ & Sax Show voegt een extra dimensie toe, waardoor elke live-optreden nog magischer wordt.

Mohan is een begenadigde percussionist wiens ritmische vaardigheden een essentieel element vormen in de DJ & Sax Show. Zijn passie voor percussie en meeslepende ritmes brengen extra energie en opwinding in Mr. Bowi’s set. Binnen de DJ & Sax Show is Mohan de vaste percussionist en kan hij eenvoudig worden toegevoegd aan elk feest of evenement.

Eigen Licht en geluid

Voor feesten tot ongeveer 200 personen heeft de Dj en Sax Show een eigen set van licht en geluid. 

Dj Booth & apparatuur

Geluidsset tot +/- 150 personen

Bewegend licht

Rookmachine

Extra optie verlichte dansvloer

 
Uiteraard kan de Dj en Sax Show ook grotere feesten accomoderen. Licht en geluid wordt dan extern ingehuurd bij diverse professionele geluidsbedrijven door heel Nederland.