Dj En Sax Show

De Dj en Sax Show is dé perfecte combinatie van heldere, zwoele en coole klanken van saxofonist Saxojoe gecombineerd met de muzikale skills en draaikwaliteiten van DJ Mr. Bowi. Dit maakt deze show zeer succesvol en een populaire keuze voor feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen.

Dj en saxofonist

De Dj en Sax Show wordt geleid door Saxojoe en Dj Mr. Bowi, die de kern van deze show vormen. Bovendien kan de show worden uitgebreid met een zangeres of percussionist om nog meer muzikale diversiteit toe te voegen.

Als jij geïnteresseerd bent in het boeken van de Dj en Sax Show, dan kun je contact opnemen met Artistbookings voor meer informatie, beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. Zij bieden persoonlijk advies en ondersteuning om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Dj en Sax Show met Saxojoe en Mr. Bowi

Dj Mr. Bowi

Saxofonist Saxojoe en allround Mr. Bowi

Dj Mr. Bowi, oftewel Pascal Bouberg Wilson, is een ervaren en veelzijdige DJ die altijd betrokken is bij het creëren van een onvergetelijk feest of evenement. Met zijn jarenlange ervaring als allround DJ weet hij als geen ander hoe hij het publiek kan vermaken en de juiste sfeer kan creëren.

Pascal bereidt zich zorgvuldig voor op elk feest of evenement, omdat hij begrijpt dat elk evenement anders is en dat de muziekkeuze essentieel is voor het succes ervan. Daarom bespreekt hij vooraf met jou als opdrachtgever de gewenste muziekstijlen en -voorkeuren om de perfecte set samen te stellen.
Pascal draait een prima set en kan naadloos overschakelen tussen verschillende muziekgenres, van de nieuwste Top 40-hits tot de beste Golden Oldies uit de jaren ’60 en ’70. Hij staat altijd open voor verzoeknummers en speciale wensen van het publiek.

Muziek

Saxojoe die dat perfect aanvoelde en er een heerlijke middag van maakte met zijn relaxte lounch muziek ondersteund met sax. Heel gaaf!