Dj En Sax Show

Dj en Sax Show is dé nummer 1 in combinatie met saxofonist Saxojoe! Met heldere, zwoele en coole klanken, is de saxofoon het perfecte instrument in combinatie een Dj. Het is niet voor niets dat deze act zeer succesvol is en veel geboekt wordt op feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. 

Saxojoe en Dj Mr. Bowi vormen de kern van deze show en deze kan worden uitgebreid met een extra een zangeres of percussionist. 

Voor meer informatie en het boeken van de Dj en Sax Show neemt u contact op met Artistbookings. Zij helpen u graag met advies op maat, beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. 

Dj en Sax Show met Saxojoe en Dj Mr. Bowi
Dj en Sax Show_optreden Flynth
Saxofonist Saxojoe Dj Mr Bowi

DJ MR BOWI

Dj Mr. Bowi (Pascal Bouberg Wilson) is de vaste kracht achter dit concept. Hij is een allround Dj in hart en nieren en is altijd betrokken bij de kwaliteit van het  feest of evenement. 

Ieder feest is weer anders en Pascal bereidt zijn sets altijd  goed voor. De juiste muziekkeuze is belangrijk om vooraf te besproken met u als opdrachtgever. 

In de mix voelt Pascal het publiek prima aan. Een snelle overgang van de nieuwste Top 40 hit, naar juist die ene Golden Oldie uit de jaren 60 of 70. Het maakt Dj Mr. Bowi niet uit en hij staat altijd open voor verzoekjes en/of special wensen. 

Extra artiesten

De DJ en Sax show kan worden uitgebreid met zangeres Berenice of Shanna. Deze twee dames zijn beide topvocalisten en weten het publiek uitstekend te vermaken met hun stemgeluid.

Mohan is de percussionist en brengt veel energie mee op het podium. Hij weet een nummer echt naar een hoogtepunt te roffelen. 

Dj en Sax Show met saxofonist Saxojoe, Percussionist Mohan en Dj Mr. Bowi

Zangeres
Berenice

Saxofonist Saxojoe en Zangeres Berenice van Leer

Zangeres Shanna Slaap

Saxofonist Saxojoe en zangeres Shanna Slaap

percussionist
Mohan

Saxofonist Saxojoe_percussionist Mohan_dj en sax show

"PROFESSIONEEL, ERVAREN EN ENTHOUSIAST" DAT IS SAXOFONIST SAXOJOE...

Video

Saxofonist Saxojoe_large dj set

Dj sets, licht & geluid

De Dj en Sax Show wordt geboekt inclusief techniek en kent twee varianten.

De “Small Dj Set” is een mobiele Dj-booth die overal kan worden neergezet. Speciaal gemaakt voor de wat kleinere feesten tot 100 personen. De beste keus voor een BBQ, tuinfeest, borrel of bedrijfsevenement.  

De “Large Dj Set” heeft een mooie vaste dj-booth, lichtshow en goed geluid tot zo’n 350 personen. Deze show kan op veel locaties worden neergezet en biedt de garantie voor een grandioos feest!

Small dj set

Saxofonist Saxojoe Dj Booth

large set

Saxofonist Saxojoe_large dj set

Extra licht

Saxofonist Saxojoe_extra licht