Sax & Beats

Main banner Saxojoe Sax & Beats op podium

Met zijn act “Sax & Beats” is Saxojoe zowel DJ als saxofonist, en is in zekere zin uniek. Wat deze act nog specialer maakt, is dat hij zijn eigen unieke DJ-booth meebrengt, die overal kan worden geplaatst. Of het nu gaat om een intiem gezelschap of bijvoorbeeld een klein oppervlak op een boot, Sax & Beats biedt de perfecte oplossing voor elke locatie.

De One Man Show

Mijn muziekstijlen variëren tussen jazzy lounge en opzwepende Ibiza House, en ik combineer deze stijlen moeiteloos met mijn saxofoon. Tijdens het optreden breng ik af en toe een adembenemende saxofoonsolo in harmonie met de beats van de muziek. Bovendien sta ik altijd open voor jullie muzikale wensen, of het nu gaat om een ontspannen borrel of een sfeervol diner.

Met “Sax & Beats” breng ik de perfecte mix van muziek, sfeer en flexibiliteit. Ik kijk ernaar uit om van jullie evenement een onvergetelijke en muzikale reis te maken. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om mijn act te boeken.

Main banner Saxojoe Sax Beats op podium
Lounge Saxofonist Saxojoe met mobile Dj booth

Deze act is flexibel en veelzijdig. Maar ook eenvoudig omdat Saxojoe zelf de muziek verzorgt en meespeelt met de saxofoon. 

Een bijkomend voordeel is dat, door het kleinschalige karakter, deze act overal kan worden geplaatst. Ook op minder toegankelijke plekken zoals een tuin, boot, winkel of terras.

De muziek die wordt gedraaid wordt voornamelijk lounge muziek genoemd. Maar het is  eigenlijk een mix van jazz, latin, funk, soulful house en af en toe een herkenbaar hitje in een relaxed jasje. 

Sax & Beats

Willen jullie meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor jullie bruiloft. Ontvang de digitale folder (PDF) van Saxojoe in je e-mail en vul hieronder je gegevens in.

Brochure Saxofonist Saxojoe