Borrel, receptie of diner

Saxofonist Saxojoe en optreden Jazz-it
De ceremonie is voorbij, en jullie zijn nu officieel getrouwd! Het is tijd om samen met familie, vrienden en kennissen te proosten of de bruidstaart aan te snijden. Saxojoe heeft de perfecte muziek voor deze gelegenheid met zijn trio “Jazz-it” en zijn One man Show “Sax & Beats”. Beide concepten zijn bedoeld voor de achtergrond, waardoor jullie kunnen genieten van een ontspannen en gezellige sfeer.

Jazztrio Jazz-it

Houd je van swingende jazzmuziek? Dan hebben wij de perfecte optie voor je. Jazz-it is een trio bestaande uit Thijmen op piano, Florean op contrabas en Jeroen op saxofoon. Samen brengen we de bekende nummers uit het American Songbook en jazzstandards tot leven. Ons repertoire beslaat ongeveer 3 uur muziek, doordrenkt met de tijdloze klanken van jazz Tijdens onze laatste set nemen we je mee op een muzikale reis met herkenbare hits van Stevie Wonder, Pharrell Williams en Ed Sheeran. Hiermee voegen we een eigentijdse twist toe aan de avond en houden we iedereen betrokken, ongeacht hun muzieksmaak. Boek Jazz-it tijdens een feestelijke borrel of een intiem diner en wij zorgen voor de perfecte muzikale omlijsting.
Saxofonist Saxojoe en optreden Jazz-it

✓ All of Me
✓ Remember
✓ The Girl From Ipanema
✓ Dig Dis
✓ St. Thomas
✓ Blues on Sunday
✓ Body & Soul
✓ Blue Monk
✓ Tenor Madness
✓ Fly Me To The Moon
✓ Sugar
✓ Perfect
✓ Thinking Out
✓ Sunny
✓ Happy
✓ Hit the Road Jack
✓ I Got You
✓ Tears in Heaven
✓ On the Sun Side Of The Street
✓ A Thousand Years
✓ Treasure
✓ Can’t Stop The Feeling
✓ Love Yourself 

Sax & Beats lounge saxofonist

One Man Show

Met mijn act “Sax & Beats” ben ik zowel DJ als saxofonist, en dit unieke samenspel creëert een onvergetelijke muzikale ervaring. Wat deze act nog specialer maakt, is dat ik mijn eigen unieke DJ-booth meebreng, die overal kan worden geplaatst. Of het nu gaat om een intiem gezelschap of een klein oppervlak op een boot, ik bied de perfecte oplossing voor elke locatie.

Mijn muziekstijlen variëren tussen jazzy lounge en opzwepende Ibiza House, en ik combineer deze stijlen moeiteloos met mijn saxofoon. Tijdens het optreden breng ik af en toe een adembenemende saxofoonsolo in harmonie met de beats van de muziek. Bovendien sta ik altijd open voor jullie muzikale wensen, of het nu gaat om een ontspannen borrel of een sfeervol diner.

Met “Sax & Beats” breng ik de perfecte mix van muziek, sfeer en flexibiliteit. Ik kijk ernaar uit om van jullie evenement een onvergetelijke en muzikale reis te maken. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om mijn act te boeken.

Lounge Saxofonist Saxojoe met mobile Dj booth

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een saxofoon bij een bruiloft, borrel, feest of ander evenement? Ontvang de digitale folder (PDF) van Saxojoe in je e-mail en vul hieronder je gegevens in.

Brochure Saxofonist Saxojoe