Huwelijksceremonie

Voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking heeft Saxojoe twee prachtige muzikale opties voor jullie. Solo Sax brengt de romantische klanken van de saxofoon, terwijl Sax & Gitaar een harmonieuze samensmelting van saxofoon en gitaar biedt. Beide acts creëren een betoverende sfeer die perfect past bij de meest bijzondere momenten van jullie dag. Laat de klanken van Solo Sax en Sax & Gitaar jullie liefdesverhaal begeleiden en jullie huwelijksceremonie nog onvergetelijker maken. 

 

De huwelijksCeremonie met Saxofoon

Tijdens jullie huwelijksvoltrekking heeft Saxojoe de mogelijkheid om een persoonlijke muzikale touch toe te voegen. Denk aan die ene ballad die jullie op die speciale vakantie samen raakte, of dat prachtige lied met een diepgaande betekenis voor jullie beiden.

Voordat de grote dag aanbreekt, bespreken we graag de optie om een uniek nummer te spelen tijdens jullie entree of bij het tekenen van de huwelijksakte. Hoewel de keuze in principe onbeperkt is, is het belangrijk om te onthouden dat een grootschalig orkestraal stuk op de saxofoon een andere ervaring biedt. Melodie speelt een cruciale rol, en samen kunnen we beoordelen welk nummer het beste past bij jullie wensen en de sfeer die jullie willen creëren. 

Bruiloft Saxofonist Saxojoe

✓ Be Good (Lion’s Song) – Gregory Porter
✓ Real Good Hands – Gregory Porter
✓ Perfect – Ed Sheeran
✓ Wedding Song – Dollar Brand
✓ Sugar – Maroon 5
✓ Happy – Pharell
✓ Thinking Out Loud – Ed Sheeran
✓ A Thousand Years – Christina Perri
✓ Treasure – Bruno Mars
✓ CAN’T STOP THE FEELING! – Justin Timberlake
✓ Love Yourself – Justin Bierber

Duo tijdens de One Fine Wedding Day

soundtracks voor jullie huwelijk

Gitarist Marijn van der Linden en Saxojoe vormen een duo dat perfect past bij een huwelijksvoltrekking. We spelen volledig akoestisch en zijn zowel binnen als buiten inzetbaar, waarbij we onze muziek flexibel aanpassen aan de wensen van het moment.

Als duo bieden wij een rijke variatie in ons repertoire. Marijn legt de harmonische basis met zijn gitaarakkoorden, terwijl ik, als saxofonist, de melodieën zwevend tot leven breng. We zijn altijd bereid om nieuwe nummers in te studeren, zodat we aan al jullie muzikale wensen kunnen voldoen en jullie speciale dag nog persoonlijker kunnen maken.

Of het nu gaat om de emotionele klanken tijdens de ceremonie, een vrolijke noot tijdens de receptie of een romantische sfeer tijdens het diner, wij passen onze muziek aan om jullie dag onvergetelijk te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om ons te boeken. Samen zorgen we voor de perfecte soundtrack voor jullie huwelijk.

Saxofonist Saxojoe duo met gitaar en saxofoon
Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een saxofoon bij een bruiloft, borrel, feest of ander evenement? Ontvang de digitale folder (PDF) van Saxojoe in je e-mail en vul hieronder je gegevens in.
Brochure Saxofonist Saxojoe