DJ & Sax

Dj en Sax is dé nummer 1 in combinatie met saxofonist Saxojoe! Met heldere, zwoele en coole klanken, is de saxofoon het perfecte instrument in combinatie een Dj. Het is niet voor niets dat deze act zeer succesvol is en veel geboekt wordt op feesten, bruiloften en festivals. Mijn ervaring, enthousiasme en veelzijdigheid zorgen dat ik met uiteenlopende muziekstijlen als lounge, jazz, soul of funk, dance, (Ibiza) house, latin of bekende hits mee kan spelen.

Voordelen van een DJ & Sax

Het voordeel van Dj & Sax is, ten opzichte van bijvoorbeeld een band, dat dit veel flexibeler kan worden ingezet op een feest of evenement. Een band heeft een repertoire en een Dj zijn muziekbibliotheek.

Door de muziek te mixen ontstaat er een set die kan worden aangepast naar wens van de opdrachtgever of klant. Dus wilt u alleen muziek horen uit de jaren ’70 en ’80 dan kan een Dj daar gemakkelijk zijn set op aanpassen.

Maar ook tijdens de avond zelf kan een Dj zijn set aanpassen aan het dansende publiek. Een top Dj voelt en leest het publiek tijdens het feest en past de muziek continu aan. Welke genres en nummers vallen in de smaak bij de meerderheid van het publiek. Hierdoor wordt een feestavond opgebouwd en is er aan het einde de climax waarbij iedereen feestend op de dansvloer staat.

De combinatie met Dj en saxofonist versterkt het bovenstaande verhaal, en zorgt dat er een entertainment aanwezig is op het podium samen met de Dj.

Saxofonist Saxojoe aan het spelen met Dj
Banner Saxofonist Saxojoe_Haarlem Jazz

concepten met VAN DJ & SAX!

One man Show

DJ & Sax

One Man Show is een uniek concept en is speciaal ontwikkeld voor een feestje in de open lucht, een opening van een nieuw bedrijfspand, een modeshow of een bootparty. Het is een mobiel Dj apparaat waarbij ik zelfs saxofoon speel.

DJ EN SAX SHOW

DJ & Sax

Een huwelijk is de mooiste dag van jullie leven. Hoe fijn is het om tijdens de ceremonie een saxofonist een paar romantische serenades te laten spelen. Of heerlijke loungemuziek voor tijdens de receptie en af te sluiten met een knalfeest met saxofonist Saxojoe.

Saxojoe & Friends

Saxofonist Saxojoe & Friends tijdens Dutchweek

Wat is er leuker om met vrienden op het podium te kunnen staan? In de loop van de jaren heb ik met zo veel fijne musici, dj’s en technici mogen werken dat ik graag mijn vrienden aan u voorstel. Met deze mensen bent u verzekerd van een topfeest!

Banner Saxofonist Saxojoe met saxofoon

Succesverhalen van DJ & sax!

Bruiloften en trouwfeesten

Een bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. De saxofoon kan hier een mooie rol bij vervullen tijdens de huwelijksceremonie. Of heerlijke loungemuziek voor tijdens de receptie en af te sluiten met een knalfeest met saxofonist Saxojoe en DJ.

De combinatie van een saxofonist met een Dj is fantastisch voor de feestavond. Eventueel gecombineerd met een zangeres of percussionist kan de avond niet meer stuk. Maar er zijn meer mogelijkheden om de saxofoon in te zetten op jullie bruiloft…bekijk de pagina van bruiloft saxofonist

Bruiloft Saxofonist Saxojoe speelt graag op jullie huwelijk of bruiloft

Bedrijfsevenementen & personeelsfeesten

De combinatie van een DJ met saxofonist komt zeer tot zijn recht op bedrijfsevenementen en personeelsfeesten. Met 15 jaar ervaring heeft Saxojoe menig bedrijfsfeest succesvol gemaakt met zijn saxofoonspel!

Dj Mr Bowi en Saxofonist Saxojoe draaien en spelen op bedrijfsfeest

Scroll to Top