Live in the mix

Live In The Mix” is de naam voor mijn soloactiviteiten als saxofonist. Voor een feest of evenement kan ik worden geboekt in combinatie met een Dj. Deze Dj kan ikzelf meenemen maar ik kan ook meespelen met een Dj die u zelf boekt. Mijn show is gebaseerd op improvisatie en dat betekent dat ik alles op mijn gehoor en gevoel doe. Mijn kennis van muziek en de saxofoon maakt dat ik gelijk kan inspelen met de muziek van elke Dj. Het is dus meteen Saxojoe Live In The Mix!

Muziekstijlen  live in the mix

n principe speel ik met alle muziekstijlen mee. Maar er is een grens. Keiharde extreme muziekstijlen zoals hardstijl, hardcore, hard house, of hardrock passen niet bij de saxofoon. Dit zijn ook niet de gangbare muziekstijlen voor een feest. Maar door mijn ervaring weet ik met veel stijlen wel mee te spelen zoals house, soul, funk, jazz, rock ’n roll, pop, dance en nog veel meer. 

Speelduur:

In een periode van ongeveer 3 uur speel ik diverse sets. Echter is dat niet van te voren aan te geven. De interactie met de Dj, de muziek en wat het publiek wil, is leidend voor mijn saxofoonspel. Soms moet een feest nog op gang komen en voel je precies aan wat het juiste moment is om te starten.

Ik probeer zeer te doseren in mijn spel en de interactie op te zoeken met het dansende publiek. Wordt het naar mijn mening te veel, neem ik automatisch een beetje gas terug. Uiteindelijk gaat het om de opbouw van een avond en gaat het dak eraf aan het einde van de avond!

Saxofonist Saxojoe aan het spelen met Dj
Banner Saxofonist Saxojoe_Haarlem Jazz

aanbevolen DJ’s

DJ Didier MÖller

Dj Didier Möller met saxofonist Saxojoe

DJ Ro

Dj Ro met saxofonist Saxojoe

DJ Mr. Bowi

Dj Mr. Bowi met saxofonist Saxojoe

DJ Sebastian Davidson

Dj Sebastian Davidson met saxofonist Saxojoe

Dennis van der geest

Saxofonist-Saxojoe-en-Dj-Dennis-van-der-Geest

DJ Mr. Bowi

Live In The Mix
Banner Saxofonist Saxojoe met saxofoon

Extra informatie & Techniek

Geluidsappratuur

Naast mijn saxofoon is het belangrijk dat de apparatuur professioneel is. Er zijn veel geluidsbedrijven die goede kwaliteit geluidsappartuur kunnen neerzetten voor uw feest of evenement.

Zelf heb ik een eigen draadloze microfoon en in-ears. Alles sluit ik rechtsreeks aan op de mengtafel van de Dj of het geluidsbedrijf. Hierbij is vooraf overleg altijd belangrijk en ik wil graag van te voren contact hebben met of de Dj of het geluidsbedrijf dat alles verzorgt.

Hospitality rider:

✓ Kleedkamer of plek waar ik even rustig kan zitten en mijn saxofoon kan wegzetten
✓ Eten en drinken
✓ Parkeerplaats is zeer gewenst

Technische rider:

✓ Pioneer DJM 800/900 mixer of externe mixer
✓ Geluidseffect reverb
✓ Monitor of aansluiting voor in-ears
✓ Podium
✓ 1 vrij stroompunt + ruimte om microfoon/apparatuur aan te sluiten

Saxofonist Saxojoe en geluidstechniek Live in the Mix

Scroll to Top